YSTAD
 


Mercury Montego mx 1969
Lila med vit cab och vit inredning- V8 med ljud i.
Plats för 4 passagerare. I trafik från April till September.
Pris: 2500kr

Bokningskod: ys2


Ford Mustang 2000
KNALLRÖD (Pearlmetallic). Bilen i mycket finnt skick. Plats för 3 passagerare. Körs i hela Skåne. I trafik från Maj-Oktober.
Pris: 2000kr


Bokningskod: ys3


Rolls Royce Silver Dawn 1950 att hyra för bröllop i Ystad
Vit med breda vita däcksidor och vinröd inredning. Musik, sminkspeglar, bord, taklucka. Mycket bekväm och lyxig bil som väcker enorm uppmärksamhet. Gör förfrågan för pris på bal Svaneholm.
I trafik April - September.
Pris: 6100kr (inkluderar 2 timmar; därefter 1000kr/timme). För natten bröllopsfest-hotell 5000kr (1 timme).

Bokningskod: ys4


Austin londontaxi 1971
Härlig taxi i mycket fint skick. Gott om plats för fyra/fem petsoner bakom glasrutan. En plats bredvid chauffören. Vid bröllop bjuds det på dryck och tilltugg. I trafik året om.
Pris: 3500kr

Bokningskod: ys5

hyr londontaxi för bröllop i malmö

Cadillac Eldorado cabriolet 1966
En toppen bil för Bröllop, Bal, Högtidsdagar, Film, Reklam att åka i mysig o maklig takt, ner cabbat när solen skiner. Egen musik, vi smyckar bilen. Plats för 4-5 passagerare. 
Uthyres endast med förare. I trafik Maj - September.
Pris: 3000kr

Bokningskod: ys6Daimler Six (Jaguar)
En Daimler är egentligen samma bil som Jaguar XJ modellen men den var för den som ville ha lite extra. Den har 13cm extra benutrymme i baksätet. Lammullsmattor, picknickbord bak och lite finare skinnklädsel och vackra träpaneler i hela bilen. Bilen är för det moderna brudparet som vill åka bekvämt och koppla av till lite musik och sitta svalt om det skulle vara varmt ute. Perfekt för transport till hotellet på natten kanske. Bilens färg är den klassiska British racing green. 3-4 personer kan åka och bilen är i trafik Mars-December.
Pris: 3000kr

Bokningskod: ys7
Häst och vagn för uthyrning till bröllop
Svenska halvblod, par. Drar en skånsk åkvagn alt en klassisk viktoriavagn med sufflett. Plats för 2-4 passagerare.
Passar utmärkt till bröllop och andra festligheter.
Pris: 5000kr

Bokningskod: ys8
hyra häst och vagn för bröllop i skåne

Hundkoja Jeep
Detta är en helt öppen jeep i hundkojans storlek Vid namn Mini Moke. Det finns bara 4 andra kända rullande Mokar i Sverige. Det finns plats för 3 passagerare. Vid dåligt väder kan man välja att dra upp bara taket eller hela kapellet. Om det gäller bröllops körning eller annan högtid så monterar jag flaggor på den. Som gammal limousine chaufför kan jag garantera en lugn och fin färd. Alla uppdrag beaktas. Välkomna att kontakta mig!
Pris: 2000kr

Bokningskod: ys9


Cadillac de Ville cabriolet 1965
I fint skick och med en bra musikanläggning. Stor och vräkig med god komfort. Tar uppdrag i hela Skåne. Plats för 4 passagerare. I trafik April-Oktober.
Pris: 2700kr

Bokningskod: ys10


Hundkoja
Detta är en klassisk hundkoja som man sitter 3 i ledigt. Vid bröllopskörning och liknande tar jag bort framsätet för lättare entré. Flaggor finns att montera på kofångaren. Alla uppdrag utföres med mig bakom ratten. Har tidigare kört limousine så det blir en lugn o fin färd! Inget uppdrag är för litet, Välkomna!
Pris: 2000kr


Bokningskod: ys11


Häst och vagn
2 svarta hästar med gammal vacker promenadvagn. Vagnen är tillverkad i början av 1900-talet. Det finns inget tak men vid risk för regn använder vi stort paraply. Vi har "vackert-väder-garanti" - blir vädret så dåligt att det inte är trevligt att åka betalar kunden inget (förutsätter avbokning innan vi kör hemifrån).
F-skattsedel och försäkring finns. Priset är inkl. moms. Plats för 4 passagerare.
Pris: 5000kr

Bokningskod: ys12


Packard 1937
En mycket vacker gammal veteranbil som lämpar sig för bröllop på Österlen.  Att hyra för bröllop och bal i Ystad.
Pris: 3000kr

Bokningskod: ys13


Mercedes SLK 280 Cabriolet
Passar perfekt för student. Plats för 1 passagerare. I trafik April - September.
Pris: 1500kr

Bokningskod: ys14


Daimler Double Six 1977
Blå men beige skinn. Bilen har plats för 3 passagerare.

Pris: 3000kr

Bokningskod: ys15


Chevrolet Corvette Cab 1999
Röd med svart skinn-inredning. Muskelbil med ca 400 hk V8 och skönt mullrande motor. För lugna eller fartfyllda transporter. Stereoanläggning med tryck och chaufför klädd efter ändamål.
Bilen uthyres för alla ändamål och kommer alltid välpolerad och fräsch. Plats för 1 passagerare. Används året runt utom vid snö/halka och körs i hela Skåne.
Pris: 1700kr

Bokningskod: ys18