VÄSTERÅS
 


Volvo Amazon 122S Sport 1963
I nyskick. Rikligt extrautrustad med extraljus, krom och vita däcksidor. Praktiskt med 4 dörrar för bröllop etc. Vid bröllopsåkning smyckas bilen med flaggor och gul/blå band över motorhuven. Ett glas kyld champagne till brudparet under färd ingår i priset. Bilen hyrs ej ut utan chaufför. Bilen är även tillgänglig för reklam- film och tv-inspelningar/fotograferingar och som representativt färdmedel i andra sammanhang. Plats för 4 passagerare. Används April - Oktober.
Pris: 3300kr

Bokningskod: vä2

A-Ford 1929
Grön och svart. 4 dörr. Plats för 3 passagerare. Mycket vacker bil. Passar utmärkt till bröllop och bal. I trafik April - Oktober. OBS! vid avbokning utgår 10% på utsatt pris.
Pris: 3800kr

Bokningskod: vä4

Rolls Royce Silver Shadow -73
Enda svensksålda detta år. Färgen heter Silvermink och inredningen är i mörkblått helskin. Bilen har sedan ny endast gått 12 000 mil. Vi hyr ut den per tillfälle. Ex. bröllop, bal, födelsedag och andra högtider.
Pris: 3500kr

Bokningskod: vä5

kop2.jpg (26329 bytes)

Citroen B11 Sport 1952
En klassisk bil - Gangstercittran eller rättare sagt Citroen Berline 11 Sport. I denna trevliga bil åker två personer komfortabelt i baksätet. Modellen är från 1952 med den vackra svängda stötfångarna och den vackra backluckan med plåtpressning för reservhjulet. Bilen lämpar sig för bröllop, fotograferingar, filmuppdrag högtidsdagar etc. Flaggor finns.
Pris: 2800kr per uppdrag.  Inkluderar uppdrag i Västerås med en radie om 60 km. Utanför denna radie på förfrågan.

Bokningskod: vä6


T Ford 1923 
Bilen är öppen med kapell.  Plats för 3 passagerare.
Pris: 2500kr

Bokningskod: vä7

 


Jaguar 420G 1969
En stor saloon från Jaguar som är ganska ovanlig. Just detta exemplar har endast haft två ägare och inte gått mer än 4700mil sen ny. 1969 såldes två stycken 420G, bägge var ljusblå och den ena hade rött skinn och köptes av prinsessan Sibylla och den andra är vår bil. Den hyrs ut endast för korta bröllopstransporter och uppvisningar.
Pris: 3500kr


Bokningskod: vä8

ko4.jpg (45286 bytes)

Chevrolet Impala 1964
2dr HT i mycket fint skick. Bra stereo finns vad begäran. Plats för 5 passagerare. Bilen används Maj - Oktober.
Pris: 2000kr


Bokningskod: vä9


Par halvblod med Vis á Vis
Vi erbjuder körning med häst och vagn till högtidliga tillfällen så som bröllop, studentbal, konfirmation, jubileer mm. Vagnen är av typen Vis-á-Vis, vilket är franska och betyder ansikte mot ansikte. Här sitter 4 personer i rymliga och mycket bekväma soffor.2 och 2 sitter mitt emot varandra. Detta möjliggör alltså att även brudnäbbarna får plats vid Ert bröllop. Vagnen har lågt insteg och öppningsbar dörr för enkel och säker på- och avstigning även med bal- eller bröllopsklänning. 2 suffletter kan fällas upp vid händelse av regn. Vagnen är nyproducerad vilket innebär hög säkerhet med bla nya fjädringar och bromsar.
Pris: 6000kr (max 15km).


Bokningskod: vä11


Rolls Royce Silver Spur 1988
Rolls Royce Silver Spur är tio centimeter längre än de vanliga sedanmodellerna och den förlängningen ger ett mycket rymligt passagerarutrymme. Lammull ovanpå Wiltonmattor att vila fötterna i. Valnöt och ljust skinn i hela inredningen och givetvis samma åkkomfort som i alla tider ställt Rolls Royce i en klass för sig. Bilen är femsitsig och rymmer högst fyra passagerare. I trafik när det är snö- och isfritt.
Pris: 3400kr


Bokningskod: vä12


Lincoln Town Car Limousiner
Limousiner uthyres med chaufför för alla tillfällen svart eller vit, företaget, events, fest, bal , bröllop. All tänkbar utrustning. Max passagerare antal 8 st. Innehar tillstånd för yrkesmässig trafik.
Pris: 3000kr (inkluderar 1.5 timme)

Bokningskod: vä14


Cadillac de Ville convertible 1966
Fint skick. Ovanligt glad och grön bil!  Väcker många ögon så man verkligen syns! Fin inredning. Renoverad helt o hållet förra året. Kör student, bal, bröllop plus evenemang. Även film inspelning går bra. Plats för 4-5 passagerare. I trafik året runt.
Pris: 2000kr

Bokningskod: vä15


Hummer H2
Plats för 3 passagerare. I trafik Maj-Oktober.
Pris: 4000kr

Bokningskod: vä16


Ford Fairlane Galaxie 500 1959
Vit bil med vit/svart inredning. Rymligt baksäte. Plats för 4 passagerare.
Pris: 4000kr

Bokningskod: vä17Jeep Wrangler
Helt öppen utan tak eller dörrar, ganska spartansk, terrängbil med stora mud-däck och vinsch. Plats för 3 passagerare.
Pris: 3000kr

Bokningskod: vä18


Cadillac cabriolet 1963
Pärlemovit med svart inredning. En mycket fin bil som gör sej bra på kort. Plats för 5 passagerare. Tar uppdrag i Västerås med tio mils radie.
Pris: 2000kr

Bokningskod: vä19


Citroën B15
Citroën B15, dvs den 6-cylindriga gangstercittran. Den har stort utrymme i baksätet. Bilen har ett karakteristiskt ljud med sina sex cylindrar. Modellen kom ut 1934 och var redan då en framhjulsdriven bil, med mycket bra väghållning. Den körde ifrån det mest på den tiden och fick epitetet 'gangstercittran'. Denna bil är från 1952 med den karakteristiska bakluckan med det infällda reservhjulet, och framdörrar som öppnar framåt. Plats för 3 passagerare.
Pris: 3000kr

Bokningskod: vä20


AC Cobra
British Racing green. V8 med härligt muller. Garanterad ögonmagnet. Plats för endast 1 passagerare. I trafik från Maj - September.
Pris: 3000kr

Bokningskod: vä21


Lotus Elise S2
Mycket fin Lotus som väcker mycket uppmärksamhet. Plats för endast 1 passagerare. I trafik från Maj - September.
Pris: 3000kr

Bokningskod: vä22


Pontiac Silverstreak Streamline 1948
En mkt välvårdad bil som det finns endast få ex av i Sverige. Härligt stort baksäte passande för stora klänningar. Hög takhöjd så hatten kan behållas på om så önskas. Försöker att tillmötesgå alla speciella önskningar som t ex ett glas kyld champagne till brudparet under färden el dyl. Bilen hyrs ej ut utan chaufför. Bilen är även tillgänglig för reklam- film och tv-inspelningar/fotograferingar och som representativt färdmedel i andra sammanhang. Plats för 4 passagerare och i trafik från April/Maj till Oktober.
Pris: 3800kr

Bokningskod: vä24
Bröllopsbil att hyra i Västerås

Jaguar XJ6 1981
Bilen är i fint skick med valnötapaneler och läderklädsel, finns även vimplar (sverigeflaggan) att sätta på framskämarna. Bilen används Juli - Augusti. Plats för 3 passagerare.
Pris: 2000kr

Bokningskod: vä25


Häst och vagn
Ett lantligt romantiskt ekipage med nordsvensk häst, för bröllopskörning eller andra festligheter. Vagnen är en trilla från omkring förra sekelskiftet. Kusk och medhjälpares klädsel harmonierar med ekipaget. Vi kör året runt, på vintern gärna med släde. Vagnen rymmer 2 passagerare, och släden 4 passagerare. Deltagande vid fotografering sker efter överenskommelse. Vi åtar oss allehanda uppdrag, även grupper med annan vagn. Vi är tillgängliga för filminspelningar, fotouppdrag, vigsel till häst, företagsevenemang mm. Innehar F-skatt.
Pris: 4000 kr inkl framkörningskostnad, inom 5 mil från Fjärdhundra. Vid resväg över 5 mil tillkommer 100kr/mil.

Bokningskod: vä26

Häst och vagn att hyra för bröllop i Västerås
 

T-Ford Sedan 1924
Tvådörrars täckt bil. Bättre skick än ny. Passar utmärkt till bröllop. Plats för 3 passagerare.
Pris: 2500kr

Bokningskod: vä27


Cadillac De Ville Cabriolet 1965
Ljusgrön metallic med vit cabriolet, en fullsize utöver det vanliga, en bil för den som söker något extra vackert att åka i , kör alla typer av evenemang , som Bröllop, Bal, Student, film, mm. I trafik April - Oktober. Plats för 4-5 passagerare.
Pris: 3500kr

Bokningskod: vä28


T-Ford 1925 modell Runabout
Tvåsitsig "Cab"som finns i två utförande.
1. Orginal med baklucka "Turtledeck"
2. Med lastbilsflak Pick up body
Bilen är i ett så kallat bruksskick. Smä skavanker i lack men inte bulig eller trasig på annat sätt.  Plats för 1 passagerare.
Pris: 2500kr

Bokningskod: vä29


Volvo Duett 1966
Ljusblå. Helrenoverad i perfekt originalskick. Uthyres endast med förare. Vid bröllopskörning ingår två glas kyld champagne, samt utsmyckning av bilen med svenska flaggor och band. Plats för 4 passagerare. Används från April-Oktober.
Pris: 3400kr

Bokningskod: vä30Volvo Amazon 123 GT 1967
GT:n var den vassaste och lyxigaste modellen av Amazon och är idag den mest eftertraktade. Denna vagn är i mycket bra originalskick, körsbärsröd med svart inredning. Utrustad med stereo med mycket bra ljud. Vid bröllopskörning smyckas bilen med svenska flaggor och band. Varsitt glas kyld champagne till brudparet ingår i priset. Tillgänglig även för reklam-, film- och tv-inspelningar, företagsevent och privata körningar. Bilen har sitt säte i Stockholm men är tillgänglig i hela Mälardalen under den snöfria perioden. Plats för 4 passagerare. Används Maj  - Oktober.
Pris: 3300kr

Bokningskod: vä31