UDDEVALLA
 


BMW 501 "Barockängel"
Bilen är i mycket fint originalskick. Färg: Maroon.  Modellen även kallad barockängel. Den har vita däcksidor och ett härligt ljud från 6an. Skinnklädsel.  Mycket bekväm att färdas i. Klicka på bilden för att se större.
Pris: 3000kr

Bokningskod: udd1


Mercury Monterey Sunvalley 1954
Plexitak över framsoffa. Mycket fint skick. En av endast nio i Sverige. Plats för 3 passagerare. I trafik Maj - September.
Pris: 2500kr

Bokningskod: udd2


Porsche 911SC Targa 1981
Det finns ett baksäte för 2 personer, men man bör inte vara längre än 150-160cm. I trafik April - September.

Pris: 1500kr

Bokningskod: udd3Volvo Amazon
I väldigt fint original skick. Passar bra till bröllop då det är 4 dörrar och gott om plats i baksätet. Även för film & reklamuppdrag. Går bra att använda bilen vintertid också. Plats för 3 passagerare.
Pris: 2500kr

Bokningskod: udd4


Häst och vagn
Låt oss förgylla er Bröllopsdag!
Våra starka och trygga Torihästar drar den sagolika Landån till och från kyrkan. Landån är byggd i Tyskland i början av 1800-talet. Det är gott om plats för 4 personer och är en lyxig romantisk transport från t.ex. kyrkan. Regn väder är inget hinder då suffletterna fälls upp. Vid kallare och mörkare årstider har vi kupé värmare och lyktor på vagnen. Det finns även möjlighet för arrangemang till jippo som film, företagsevent och möhippa/svensexa.
Pris: 6000kr

Bokningskod: udd6


Chevrolet Corvette C6
Targatak ls3-V8 436hk fin-svartmetallic lyssna på Spotify eller Youtube med 7 högtalare suroundljud (Bose) eller V8 muller med fin prestanda 0-100-4,2 SEK.
Plats för 1 passagerare. I trafik från April till September. Tar uppdrag max 15 mil från Uddevalla.
Pris: 3500kr

Bokningskod: udd7


Excalibur SSK Roadster 1966
Denna unika bil med chassinummer 82 byggdes mellan 1965-1969 i totalt 97 exemplar. Idag finns det endast 91 st kvar i hela världen.
Bilen har en mullrande V8 motor från Corvette på 300 hk och är utrustad med orginal sidepipes. Vill man ha en tyst bil som inte väcker uppmärksamhet, så är detta definitivt fel bil.
Bilen är renoverad 2006 till nyskick.
Kommer enbart att uthyras vid få utvalda tillfällen typ reklam/film
, därav ett högt pris. Plats för 1 passagerare.
Pris: 4000kr

Bokningskod: udd8


MG TF cabriolet 2002
Liten fin sportbil, silverfärgad. Bekväma stolar och mittmotorn ger en skön åkkänsla. Bra cd/radio. Plats för 1 person. I trafik från April-Oktober.

Pris: 1500kr

Man kan även hyra ett dygn för 2000kr inklusive 10 mil, 3 dygn 3000kr inkl 50 mil, 1 vecka 5000kr inkl 100 mil. Bensin ingår inte. Man får köra bilen själv.
Depositionsavgift om 5000kr erläggs vid hyrestillfället och återbetalas när bilen lämnas tillbaka i samma skick som när den hämtades.
OBS! En åldersgräns på 25 år på föraren.


Bokningskod: udd9Rolls Royce Silver Shadow Saloon 1972
Briljantgrön med svart topp. Fordonet är i toppskick. Lakej, betjänt kan medfölja. Plats för 2 passagerare. I trafik från Maj - Oktober.
Pris: 3500kr

Bokningskod: udd10

hyra bil för bröllop i uddevalla

Häst och vagn
Kör med Parhästar, vagn med sufflett. Bröllopstransport med häst och vagn ekipage. Kör med miljövänliga hästar. Även för andra högtider som student, bal etc. Klicka på den lilla bilden för att se fler bilder.
Pris: 5000kr + transport kostnad till ort

  
Bokningskod: udd11


Dotto Turisttåg
Två stycken jättefina tåg i blått och gult som passar utmärkt till Ert företagsevent, bröllop, barnkalas eller föreningsaktivitet. Vi har plats för upp till 54 personer i ena tåget och 36 personer i andra och man kan hyra dessa tåg under hela året under förutsättning att vägarna inte är snöbelagda och att det är god framkomlighet. I priset ingår allt så som transport av lok+2 vagnar (36 pers) till respektive ort, hyra av tåg i max 2 timmar, lokförare samt att priset är inklusive moms.
Pris: 6360kr

Bokningskod: udd12

hyra tåg i Göteborg

Volvo Amazon Sport 1965
Original i mycket bra skick. Uthyres året runt. Plats för 3-4 passagerare.
Pris: 2500kr


Bokningskod: udd13Lamborghini Gallardo 2006
Har du alltid drömt om att få ratta en Lamborghini? Nu har du möjligheten att förvekliga din dröm!
Vi erbjuder en oförglömlig körupplevelse bakom ratten på din drömbil!
Du får möjlighet att köra en av världens mest mytomspunna bilmärken och en av de vassaste supersportbilarna på marknaden ute på fria vägen.
•  Under en hel timme får du bekanta dig med en Lamborghini
•  Du får njuta av en Lamborghini Gallardo på landsväg i upp till 35 minuter
•  Du får en grundlig genomgång av bilen före körning

Upplevelsen:
Du får en oförglömlig upplevelse med en av världens hetaste bilmärken. Vi börjar med att gå igenom bilen och förklarar alla funktioner du bör känna till. Vår instruktör tar sedan med dig på en kort tur så du får möjlighet att känna på och lära dig att köra bilen optimalt inför din körning. Sedan är det dax att byta plats... Du sjunker ner i de skålade handsydda lädersätena och greppar tag i ratten, vrider om startnyckeln till den 520 hk starka V10 motorn. Känslan infinner sig på en gång. Det känns som att sitta i en ombonad formel 1 bil. Du trycker till paddlarna vid ratten och lägger i ettan, gasar på och känner g-kraften från en bil som når 100 sträcket på endast 3,9 sekunder. Din körning sker på en slingrig landsväg som inte är så trafikerad vilket ger dig möjlighet att känna på bilens styva väghållning och grymma acceleration, dock under rådande hastighetsbegränsning.   

Viktig information:
Självrisken är 7.500 kr inkl. moms vid eventuell skada.

Antal deltagare:
För en person. Fler deltagare är möjliga, kontakta oss för pris.

Varaktighet:
1 timme 

Klädsel:
Vanlig klädsel utan vassa detaljer som kan repa interiören. Gummiskor med mjuk sula är att föredra!

Tillgänglighet:
Upplevelsen är tillgänglig från början av april till mitten av november.

Pris: från 3950:-/timme (35min körning)


Bokningskod: udd14
VW Typ1 Bubbla 1960
Original i bra skick med patinerad inredning. Går att hyra med eller utan kuriosa så som skidor, takräcke etc. Uthyres året runt. Plats för 3 passagerare.
Pris: 2500kr

Bokningskod: udd15Volvo 144 Sport 1967
Original i mycket bra skick. Uthyres året runt. Plats för 4 passagerare.
Pris: 2500kr


Bokningskod: udd16Några bra länkar till lokala företag som kan vara till hjälp vid bröllop, student etc.

             Foto:
             http://www.ateljekvarnstugan.com