STRÖMSTAD
 


Häst och vagn
Romantisk hästskjuts till bröllopet. Elegant viktoriavagn från sent 1800-tal, med uppfällbar suflett. Kuskar i tidsenlig klädsel. Vagnen framförs av ståtlig frieserhingst med sele i blänkande mässing och ringande klockor. Skåla i champagne och njut av en sagolik tur. Låt drömmen bli sann och boka hästskjutsen. Vi innehar F-skattsedel.  4 personer kan åka.
I priset ingår champagne, försäkringar som täcker allt, framkörning. Transporten rekommenderas till max 8 km. Andra önskemål som medverkan under fotografering mm sker enligt överenskommelse. Ställer gärna upp vid tex filminspelning och andra evenemang.
Pris: 6000kr


Bokningskod: stro1


Dotto Turisttåg
Två stycken jättefina tåg i blått och gult som passar utmärkt till Ert företagsevent, bröllop, barnkalas eller föreningsaktivitet. Vi har plats för upp till 54 personer i ena tåget och 36 personer i andra och man kan hyra dessa tåg under hela året under förutsättning att vägarna inte är snöbelagda och att det är god framkomlighet. I priset ingår allt så som transport av lok+2 vagnar (36 pers) till respektive ort, hyra av tåg i max 2 timmar, lokförare samt att priset är inklusive moms.
Pris: 9540kr

Bokningskod: stro2

hyra tåg i Göteborg

Häst och vagn
Låt oss förgylla er Bröllopsdag!
Våra starka och trygga Torihästar drar den sagolika Landån till och från kyrkan. Landån är byggd i Tyskland i början av 1800-talet. Det är gott om plats för 4 personer och är en lyxig romantisk transport från t.ex. kyrkan. Regn väder är inget hinder då suffletterna fälls upp. Vid kallare och mörkare årstider har vi kupé värmare och lyktor på vagnen. Det finns även möjlighet för arrangemang till jippo som film, företagsevent och möhippa/svensexa.
Pris: 7000kr

Bokningskod: stro3


Häst och vagn
Kör med Parhästar, vagn med sufflett. Bröllopstransport med häst och vagn ekipage. Kör med miljövänliga hästar. Även för andra högtider som student, bal etc. Klicka på den lilla bilden för att se fler bilder.
Pris: 5000kr + transport kostnad till ort

  
Bokningskod: stro4


Några bra länkar till lokala företag som kan vara till hjälp vid bröllop, student etc:

Foto:
http://www.ateljekvarnstugan.com