STOCKHOLM 1-(2)-3-4-5-6-7-8
 


Camaro Z28
En mycket speciell Camaro Z28 i färgen Sports Gold Metallic. Bilen är mycket uppskattad och väcker definitivt uppmärksamhet - har blivit belönad med flertalet priser och utmärkelser. Bilen är utrustad med glastarga och erbjuder "öppet-åka" på ett lite mer behagfullt sätt än i en cabriolet. Bilen tar tre passagerare och hyrs ut endast med förare.
Pris: 2000kr för 2 timmar; därefter 500kr/timme

st21

Camaro Snabblänkar för Stockholm:
Veteranbilar
Amerikanare
Sportbilar

Limousiner
Specialfordon
Självkörning
 

Volvo Amazon GT 1967
Bilen är i mycket fint originalskick. Bilen har en hel del originaltillbehör från denna tid, bla. ett soltak som används flitigt fina sommardagar. Vid tex. bröllopskörningar utsmyckas bilen med skärm flaggor och dekorationsband. Bilen uthyres också för många andra önskemål och uppdrag. Plats fär 3 passagerare.
Pris: 3000kr

st22

hyra bil för bröllop i stockholm

Singer Roadster 1952
En ovanlig bil i Sverige med få rullande exemplar. Totalrenoverad. Film, reklam, student, bröllop etc. Max 2 passagerare. Den går att köra även vid regn då bilen har en enkel sufflett.  Kör även i Stockholms förorter.
Pris: 2600kr

st23

Singer Roadster

Porsche Boxter
Bilen är i mint condition, silver metallic med röd läderklädsel.  Tvåsitsig cab.  Förare med paraduniform om så önskas. Plats för en passagerare. Körs endast av ägaren.
Pris: 2000kr

st24

Porsche Boxter

Volvo Amazon Limousine 1961
Ett specialbygge i 1 exemplar i mycket fint skick . Flaggor till framskärmar finns till. Utgår från sthlm alt Örebro. Kan köra längre bort mot extra ersättning. Plats för 4 passagerare. I trafik April - Oktober.
Pris: 3500kr  

st26Alfa Romeo Spider 2002 V6 24V
Bilen är i silver med ljus läderinredning från italienska Momo. Drivkällan är en V6a på tre liter som sjunger på italienska. Hon rullar på breda 17-tumsfälgar från Momo och kan om så önskas göra sprinten från 0-100 på dryga sex sekunder. Bilen är försiktigt trimmad och försedd med ett mysigt mullrande sportavgassystem. Bilen är en cabriolet med plats för 1 passagerare. Rejäl hifi finns monterad. 
Pris: 2800kr

st27

Alfa Romeo Spider

Cadillac Begravningsbil 1969
En 3 ton & 6,5 meter lång Cadillac Begravningsbil från 1967. Myckt ovanlig modell. Bilen körs av en erfaren chaufför (ägaren) i kostym. Plats för 2 passagerare. Bilen transporteras på lastbil till önskad destination över hela Sverige.  För begravningar utanför Stockholm, pris på förfrågan. I trafik året runt.
Pris: 15800kr (inkl. 5 timmar) 

st28

Cadillac begravningsbil att hyra

Lincoln Town Car Super Stretch Limousine
8,60 meter lång. Färg: Vit. I bilen finns Tv/video, 4 DVD skärmar, Bar med Champagnekylare/glas. Samt en overheadpanel där du själv kan reglera Air-condition. Mellanvägg Cd/Stereo mm. Max 8 sittplatser.

Du kommer garanterat anlända till festen som en stjärna. Med denna kritvita Lincoln Town Car limo! Boka från en timme till flera timmar.

Listan kan göras lång, när du kan anlita en Limousine tjänst.
Bröllop, bal, födelsedag, mamma fyller år, möhippa. Till krogen en lördag kväll efter förfesten.
Inte att glömma bort Barnkalas är väldigt poppis, då födelsedagsbarnet får bjuda alla sina kompisar på en Limousinetur med avslut på Gröna Lund eller Mc Donalds då Limousinen väntar utanför.
Bröllopsgästerna ska transporteras har blivit populärt i Sverige. Vi erbjuder även vid större sällskap flera Limousiner till specialpriserbjudanden!
Event jippon för företaget, då man åker till olika barer och pubar för att ta en drink här äta en bit där, ta en Shot på en annan pub Tequilarace på Grand Hotell och avslut på nattklubben. Limousinerna kör i kortege och väntar vid varje ställe. Brukar vara mycket uppskattat bland vänner och anställda.

Vi har specialerbjudanden året runt. Vi kan ge dig ett bra pris samt en oförglömlig resa!!!

Pris: 4500kr --- Bröllopserbjudande 3 timmar i bilen. Ingen fram och tillbaka garage avgift.

         1700kr/timme. Under högsäsongen från 1 maj till 24 juni kostar det 2250kr/timme.
        
Körningens tid räknas från/till Stockholms City.

st29


Hyra limousine för bröllop i Stockholm

Mustang Fastback 1966
Röd med svart inredning. V8, klassiker.
Pris: 3000kr

st30Triumph Spitfire 1500   
British Racing Green, kromade ekerfälgar Pakethållare på bagageluckan.  Kromdetaljer, träpanel 2 sitsig cabriolet, 2 kan sitta bakom "på" bilen, med fötterna bakom sätena. Overdrive, läderkoffert för pakethållaren, brun/svart innerklädsel. Ej student. Självkörning möjlig för brudpar.
Pris: 3000kr

st31

sportbil för bröllop

Viktoriavagn med par
Körningarna utföres med mörkbruna varmblodiga hästar som är förspända en mörkblå/svart Viktorivagn (2001) med suflett. Plats för 2(4) pers. Perfekt för bröllop. För utflykter, födelsedagar etc finns en 6-sitsig Wagonette.
Pris: 10.000 kr i Stockholm med omnejd

st32
Hyr häst och vagn för bröllop, bal, event i Stockholm

Rolls Royce Silver Shadow 1974
Mörkblå med bege inredning. En vacker och konfortabel vagn som såldes till en man i Italien och har funnits i Sverige sedan 1982. Perfekt till bröllop.
Pris: 2500kr


st33

Rolls Royce Silver Shaddow för bröllop

Chrysler 300C Super Stretch Limousine
Nu är den här en  vit 5-dörrars Chrysler 300 C med en så kallad ”bröllopsdörr” enda exemplaret i Sverige.
Vi erbjuder exklusiva transporter för både privatpersoner och företag med Chrysler Super Stretch för 8 passagerare. All tänkbar lyx! Komplett bar med kyl, champagne/whiskyglas, TV/DVD. Festligheter efter dina önskemål bröllop, fest, svensexa, möhippa, affärsresor, mässor, reklamjippon, flygplatstransfer eller något annat som är värt att fira.
Vi skräddarsyr naturligtvis resan åt dig efter dina önskemål så att du får en upplevelse som du sent kommer att glömma. Att åka limousine är inte lyx det är en upplevelse.
Våra limousiner uppfyller myndigheternas alla krav för yrkesmässig trafik och våra chaufförer innehar taxiförarlegitimation.
Pris: 4500kr för 3 timmar och 60km; därefter 1000kr/påbörjad timme


st34Fiat 500 1969
En klassisk italienare med otrolig charm och känsla. De 18 hästkrafterna skänker så mycket glädje och varm känsla. Härlig färg och soltak. Var vi än åker med bilen så får vi människor att le. Plats för 3 passagerare. I trafik April - Oktober.
Pris: 3500kr


st35Londonbuss
The Red Lion. Röd dubbeldäckare från London med fullständig bar i Brittisk stil.  Bussen togs ur trafik 2005, F.d London Buses. Nu ombyggd till Brittisk Pub med bar i undervåningen och salong på övervåningen. Volvo Citybus 1990 års modell. Plats för 40 passagerare.
Pris: 3500kr/timme
inklusive chaufför och entrevärd/barpersonal. Minimum 2 timmar.

st36


Chevrolet coupe 1937
Mycket fint skick orginal, med mycket extra options
. Plats för 1 passagerare. I trafik från Mars - November.
Pris: 3000kr

st37


Lamborghini Countach lp5000 Mirage
En headturner i superskick med en v8 på 500hk. Bilen är inte svenskinregistrerad men fullt körbar och hyrs ut för fotografering, filmning och event privat/företag. Plats för 1 passagerare.
Pris: 8000kr. Priset är baserat på stockholm område/dag, i övriga Sverige pris efter överenskommelse.

st38

Lamborghini Countach

Citroen C4F 1931
En nyrenoverad vacker och i Sverige mycket ovanlig Citroen C4F från 1931. En typisk 1930-talsbil med vacker ny blå plyschinredning. Musikframträdande kan anordnas. Plats för 3 passagerare. I trafik från Maj - Oktober.
Pris: 3500kr

st39

Chevrolet Impala Cab 1958
Bilen är i mycket fint skick. Plats för 5 passagerare.  Bilen används från Maj - September.
OBS: Det gäller ej studenter eller skolavslutningar.
Pris: 3000kr

st40

Impala

1-(2)-3-4-5-6-7-8


Bra länkar till lokala företag som kan vara till hjälp vid bröllop, student etc:

Foto:
http://www.jnsvision.net

http://www.johnhellstrom.se/ Bröllopsfotograf John Hellström