SÖDERTÄLJE
 


Citroen B11 Sport 1956
Flaggor finns till bilen. En härlig gammal 50talsbil. Mycket trevlig veteranbil för bröllop i Stockholm eller Södertälje.
Pris: 2800kr

Bokningskod: sö1

Citroen veteranbil att hyra

Volvo Amazon 123 GT 1967
GT:n var den vassaste och lyxigaste modellen av Amazon och är idag den mest eftertraktade. Denna vagn är i mycket bra originalskick, körsbärsröd med svart inredning. Utrustad med stereo med mycket bra ljud. Vid bröllopskörning smyckas bilen med svenska flaggor och band. Varsitt glas kyld champagne till brudparet ingår i priset. Tillgänglig även för reklam-, film- och tv-inspelningar, företagsevent och privata körningar. Bilen har sitt säte i Stockholm men är tillgänglig i hela Mälardalen under den snöfria perioden. Plats för 4 passagerare. Används Maj  - Oktober.
Pris: 3300kr

Bokningskod: sö2

A-Ford 1929
Grön och svart. 4 dörr. Plats för 3 passagerare. Mycket vacker bil. Passar utmärkt till bröllop och bal. I trafik April - Oktober. OBS! vid avbokning utgår 10% på utsatt pris.
Pris: 4000kr

Bokningskod: sö3

MGC Roadster 1968
Mycket fint bruksskick. Gräddvit öppen 2-sitsig engelsk sportbil med svart läderinredning. Ekerfälgar. Högerstyrd. Mycket ovanlig modell (end 4500 st tillverkade 1967-69). Rak 6 cylindrig motor på 3 liter. Bilen hyrs ej ut utan chaufför. Bilen är tillgänglig för reklam- film och tv-inspelningar/fotograferingar och som representativt färdmedel i andra sammanhang. Plats för 1 passagerare. Bilen används april-november, eller närhelst väglaget tillåter det.
Pris: 2000kr

Bokningskod: sö5


Alfa Romeo Spider 2002 V6 24V
Bilen är i silver med ljus läderinredning från italienska Momo. Drivkällan är en V6a på tre liter som sjunger på italienska. Hon rullar på breda 17-tumsfälgar från Momo och kan om så önskas göra sprinten från 0-100 på dryga sex sekunder. Bilen är försiktigt trimmad och försedd med ett mysigt mullrande sportavgassystem. Bilen är en cabriolet med plats för 1 passagerare. Rejäl hifi finns monterad. 
Pris: 2800kr

Bokningskod: sö6

st27.jpg (21403 bytes)

Chrysler Newyorker 1967
Motor 440 (7,2L). Automat. 20" fälgar. Bronsmetallic med guldinredning. 4DR HT 5,6 M lång och 2m bred. MP3 stereo samt baslåda. Plats för 4 passagerare. Används från Maj-Oktober.
Pris: 3000kr

Bokningskod: sö7


Chrysler 1948 Cabriolet
Ljusgrön, enorma (fungerande) trombonehorn utanpå motorhuven.  Perfekt bröllopsbil med förare i tidsenlig klädsel och Glenn Millermusik i radion.  Även studenter.
Pris: 3000kr

Bokningskod: sö8

Klassisk 40tals usa bilst73.jpg (35311 bytes)

Bentley 1961
Underbar till bröllop, bal eller andra högtider. Plats för 3 passagerare. I trafik från Maj-September i Södertälje.
Pris: 3500kr

Bokningskod: sö9

En pampig Bentley för bröllopstransport

Rolls Royce Silver Shadow 1974
Mörkblå med bege inredning. En vacker och konfortabel vagn som såldes till en man i Italien och har funnits i Sverige sedan 1982. Perfekt till bröllop i Södertälje.
Pris: 3500kr


Bokningskod: sö10

Rolls Royce att hyra för bröllop

Volvo 144 1967
Mörkblå bil i nyskick för bröllop, filminspelningar etc i Södertälje.
Pris: 2000 kr

Bokningskod: sö11

Rolls Royce Silver Spur 1988
Rolls Royce Silver Spur är tio centimeter längre än de vanliga sedanmodellerna och den förlängningen ger ett mycket rymligt passagerarutrymme. Lammull ovanpå Wiltonmattor att vila fötterna i. Valnöt och ljust skinn i hela inredningen och givetvis samma åkkomfort som i alla tider ställt Rolls Royce i en klass för sig. Bilen är femsitsig och rymmer högst fyra passagerare. I trafik när det är snö- och isfritt.
Pris: 3400kr


Bokningskod: sö12


Volvo Amazon 122S Sport 1963
I nyskick. Rikligt extrautrustad med extraljus, krom och vita däcksidor. Praktiskt med 4 dörrar för bröllop etc. Vid bröllopsåkning smyckas bilen med flaggor och gul/blå band över motorhuven. Ett glas kyld champagne till brudparet under färd ingår i priset. Bilen hyrs ej ut utan chaufför. Bilen är även tillgänglig för reklam- film och tv-inspelningar/fotograferingar och som representativt färdmedel i andra sammanhang. Plats för 4 passagerare. Används April - Oktober.
Pris: 3300kr

Bokningskod: sö14

Lincoln Zephyr Convertible 1938
Färdas i en lyxbil från 30-talet!
Lincoln Zephyr - enligt många en av de vackraste bilmodeller som byggts!
Öppen (eller täckt) bil med viskande V12-motor.
3 passagerare. För Bröllop, film och foto.
* Färdas från vigseln i öppen bil
   sedan  kanske täckt, men
* Anländ till festlokalen i öppen bil
Pris: 4000kr

Bokningskod: sö15
Se under sidan feedback vad andra kunder tyckte om denna bil.


Lincoln Town Car Limousiner
Limousiner uthyres med chaufför för alla tillfällen svart eller vit, företaget, events, fest, bal , bröllop. All tänkbar utrustning. Max passagerare antal 8 st. Innehar tillstånd för yrkesmässig trafik.
Pris: 4980kr (inkluderar 1.5 timme)

Bokningskod: sö16

Limousine att hyra i Södertälje

Rover 3.5 litre coupe 1968
Mycket fint bruksskick, renoverad in- och utvändigt. Mörkgrön 4-sitsig engelsk coupe med vitt tak och mörkbrun läderinredning - mycket elegant med attityd. Högerstyrd. Mycket ovanlig modell i sverige (tillverkad 1967-72). V8 på 3.5 liter. Bilen hyrs ej ut utan chaufför. Bilen är tillgänglig för reklam- film och tv-inspelningar/fotograferingar och som representativt färdmedel i andra sammanhang. Plats för 3 passagerare. Bilen används april-november, eller närhelst väglaget tillåter det.
Pris: 2000kr

Bokningskod: sö17


Rolls Royce Silver Cloud 1959
En klassisk Rolls Royce model som tillverkades mellan 1955 och 1959 i 2238 exemplar. Karossen ritades av Rolls Royce själva och är av många ansedda som en av de mest harmoniska modellerna. Bilen drivs av en rak 6 cylindrig motor på 4,9 liter och tillräckligt många hästkrafter. Bilen har trotts sin ålder mycket god komfort och passar perfekt till bröllop eller andra högtidliga tillfällen. Plats för 3 passagerare. 
Pris: 4700kr

Bokningskod: sö18

Lincoln Town Car
8,70 meter lång. Färg: Vit. I bilen finns Tv/video

Bar med Champagnekylare/glas. Samt en overheadpanel där du själv kan reglera Air-condition.

Mellanvägg Cd/Stereo mm. Max 8 sittplatser. Boka från en timme till flera timmar.

Listan kan göras lång, när du kan anlita en Limousine tjänst. Bröllop, bal, födelsedag, mamma fyller år, möhippa. Till krogen en lördag kväll efter förfesten. Inte att glömma bort Barnkalas är väldigt poppis, då födelsedagsbarnet får bjuda alla sina kompisar på en Limousinetur med avslut på Gröna Lund eller Mc Donalds då Limousinen väntar utanför. 
Bröllopsgästerna ska transporteras har blivit populärt i Sverige. Vi erbjuder även vid större sällskap flera Limousiner till specialpriserbjudanden! Event jippon för företaget, då man åker till olika barer och pubar för att ta en drink här äta en bit där, ta en Shot på en annan pub Tequilarace på Grand Hotell och avslut på nattklubben. Limousinerna kör i kortege och väntar vid varje ställe. Brukar vara mycket uppskattat bland vänner och anställda.

Vi har specialerbjudanden året runt. Vi kan ge dig ett bra pris samt en oförglömlig resa!!!

Pris: 4500kr --- Bröllopserbjudande 3 timmar i bilen. Ingen fram och tillbaka garage avgift.
         1700kr/timme. Under högsäsongen från 1 maj till 24 juni kostar det 2250kr/timme.
         
Körningens tid räknas från/till Stockholms City.

 
Bokningskod: sö19


 

Lincoln Town Car Super Stretch Limousine
8,60 meter lång. Färg: Vit. I bilen finns Tv/video, 4 DVD skärmar, Bar med Champagnekylare/glas. Samt en overheadpanel där du själv kan reglera Air-condition. Mellanvägg Cd/Stereo mm. Max 8 sittplatser.

Du kommer garanterat anlända till festen som en stjärna. Med denna kritvita Lincoln Town Car limo! Boka från en timme till flera timmar.

Listan kan göras lång, när du kan anlita en Limousine tjänst.
Bröllop, bal, födelsedag, mamma fyller år, möhippa. Till krogen en lördag kväll efter förfesten.
Inte att glömma bort Barnkalas är väldigt poppis, då födelsedagsbarnet får bjuda alla sina kompisar på en Limousinetur med avslut på Gröna Lund eller Mc Donalds då Limousinen väntar utanför.
Bröllopsgästerna ska transporteras har blivit populärt i Sverige. Vi erbjuder även vid större sällskap flera Limousiner till specialpriserbjudanden!
Event jippon för företaget, då man åker till olika barer och pubar för att ta en drink här äta en bit där, ta en Shot på en annan pub Tequilarace på Grand Hotell och avslut på nattklubben. Limousinerna kör i kortege och väntar vid varje ställe. Brukar vara mycket uppskattat bland vänner och anställda.

Vi har specialerbjudanden året runt. Vi kan ge dig ett bra pris samt en oförglömlig resa!!!

Pris: 4500kr --- Bröllopserbjudande 3 timmar i bilen. Ingen fram och tillbaka garage avgift.
        
1700kr/timme. Under högsäsongen från 1 maj till 24 juni kostar det 2250kr/timme.
         Körningens tid räknas från/till Stockholms City.


Bokningskod: sö20Hummer Limousine
8,50 meter lång. Färg: Ljust Silver. I bilen finns Tv/video, 4 DVD skärmar, Bar med Champagnekylare/glas. Samt en overheadpanel där du själv kan reglera Air-condition. Mellanvägg Cd/Stereo mm. Max 8 sittplatser.

Inredning i grått och svart skinn med blinkande neon lampor som skiftar i olika färger med fyra lägen. Stilig och elegant Limousine som doftar nytt inuti. Med en super stereo som dunkar på bra om så önskas! Väldigt populär på bröllop. "Fotografernas favorit" då silver bryter av så fint mot vit brudklänning.

Listan kan göras lång, när du kan anlita en Limousine tjänst.
Bröllop, bal, födelsedag, mamma fyller år, möhippa. Till krogen en lördag kväll efter förfesten.
Inte att glömma bort Barnkalas är väldigt poppis, då födelsedagsbarnet får bjuda alla sina kompisar på en Limousinetur med avslut på Gröna Lund eller Mc Donalds då Limousinen väntar utanför.
Bröllopsgästerna ska transporteras har blivit populärt i Sverige. Vi erbjuder även vid större sällskap flera Limousiner till specialpriserbjudanden!
Event jippon för företaget, då man åker till olika barer och pubar för att ta en drink här äta en bit där, ta en Shot på en annan pub Tequilarace på Grand Hotell och avslut på nattklubben. Limousinerna kör i kortege och väntar vid varje ställe. Brukar vara mycket uppskattat bland vänner och anställda.

Vi har specialerbjudanden året runt. Vi kan ge dig ett bra pris samt en oförglömlig resa!!!

Pris: 6000kr --- Bröllopserbjudande 3 timmar i bilen. Ingen fram och tillbaka garage avgift.
         2500kr/timme. Under högsäsongen från 1 maj till 24 juni kostar det 2550kr/timme.
         
Körningens tid räknas från/till Stockholms City.


Bokningskod: sö21


Rolls Royce Corniche 1977
En Coupé, vacker och I mycket bra skick. 780st byggdes mellan 1971 till -77 med högre standard än vanlig Rolls Royce. Tänk på, med ”bara” 2 dörrar så kommer man inte in o ur så lätt som på en 4-dörrars, men den är ju snyggare. Plats för 3 passagerare. Rör på sig i Södertäljetrakten Maj tom September
Pris: 2600kr

Bokningskod: sö22


Chevrolet Camaro Iroc-Z28 Cab 1988

I nyskick, helt original, rullat bara 2 200mil!  Tuff bil,  rör på sig i Södertäljetrakten Maj tom September.  Plats för 3 passagerare.
Pris: 2500kr

Bokningskod: sö23


Chevrolet Apache / Suburban 1957
Detta är Baseball laget St Luis Cardinals Fd spelar transport från 1957.
Detta är den enda i Världen som är Limousine konverterad vilket skedde i Storbritanien 2007 '
V8 Automat, AC, CD blåtand bra ljud, TV /DVD, Bar, Stjärnhimmel
och annan mys belysning.
Max 8 Personer.
Priser: Lågsäsong Året om utom Maj-Juni + alla helgdagar  1900 kr per påbörjad timma
            Högsäsong + alla helkgdagar 2500kr
            Bröllops special (OBS! endast bröllop) för 3 timmar 4500kr. Därefter 1500kr/påbörjad timme
OBS! Priset gäller inom Stockholm. Tillägg tillkommer utanför t.ex.  Södertälje, Märsta, Åkersberga, etc.
OBS! Minimum 3 timmar om man ska få detta erbjudandet.
OBS! Studentkörningar & bal och större uppdrag endast genom offert.
Denna bil kommer att sättas i trafik under Mars månad, dvs. inga bokningar innan desss endast förfrågningar gäller.

 
Bokningskod: sö24

 

Volvo Duett 1966
Ljusblå. Helrenoverad i perfekt originalskick. Uthyres endast med förare. Vid bröllopskörning ingår två glas kyld champagne, samt utsmyckning av bilen med svenska flaggor och band. Plats för 4 passagerare. Används från April-Oktober.
Pris: 3200kr

Bokningskod: sö25Chrysler 300C Super Stretch Limousine
Nu är den här en  vit 5-dörrars Chrysler 300 C med en så kallad ”bröllopsdörr” enda exemplaret i Sverige.
Vi erbjuder exklusiva transporter för både privatpersoner och företag med Chrysler Super Stretch för 8 passagerare. All tänkbar lyx! Komplett bar med kyl, champagne/whiskyglas, TV/DVD. Festligheter efter dina önskemål bröllop, fest, svensexa, möhippa, affärsresor, mässor, reklamjippon, flygplatstransfer eller något annat som är värt att fira.
Vi skräddarsyr naturligtvis resan åt dig efter dina önskemål så att du får en upplevelse som du sent kommer att glömma. Att åka limousine är inte lyx det är en upplevelse.
Våra limousiner uppfyller myndigheternas alla krav för yrkesmässig trafik och våra chaufförer innehar taxiförarlegitimation.
Pris: 4500kr för 3 timmar och 60km; därefter 1000kr/påbörjad timme


Bokningskod: sö26