NORRTÄLJE
 


Rolls Royce Silver Cloud 1959
En klassisk Rolls Royce model som tillverkades mellan 1955 och 1959 i 2238 exemplar. Karossen ritades av Rolls Royce själva och är av många ansedda som en av de mest harmoniska modellerna. Bilen drivs av en rak 6 cylindrig motor på 4,9 liter och tillräckligt många hästkrafter. Bilen har trotts sin ålder mycket god komfort och passar perfekt till bröllop eller andra högtidliga tillfällen. Plats för 3 passagerare. 
Pris: 4700kr

Bokningskod: norr1

Camaro Z28
En mycket speciell Camaro Z28 i färgen Sports Gold Metallic. Bilen är mycket uppskattad och väcker definitivt uppmärksamhet - har blivit belönad med flertalet priser och utmärkelser. Bilen är utrustad med glastarga och erbjuder "öppet-åka" på ett lite mer behagfullt sätt än i en cabriolet. Bilen tar tre passagerare.
Pris: 2000kr

Bokningskod: norr2


BMW Z4 2003
Snygg cab i Silver med svarta säten, elmanövrerad cab samt bra ljudanläggning och 18 tums fälgar. En riktig nackvridare! 2 platser om man kör själv, 1 plats med chaufför. Vid körning själv ansvarar förare för alla skador samt godkänns i förväg. I trafik från Maj - Oktober.
Pris: 2500kr

Bokningskod: norr4Jeep Wrangler TJ 2001
Breddad, höjd och med terrängdäck. Svart med grön inredning. Kan köras med eller utan tak, låter och syns mycket. Perfekt som studentbil! Spartansk inredning, 10 extra strålkastare med hardtop. 4 extra strålkastare med softtop eller utan tak. Vintertid har bilen dubbdäck i mindre storlek, 3 platser bak om man inte är 3 stora män samt 1 plats bredvid förare. I trafik hela året.
Pris: 2500k

Bokningskod: norr5A-Ford 1929
Grön och svart. 4 dörr. Plats för 3 passagerare. Mycket vacker bil. Passar utmärkt till bröllop och bal. I trafik April - Oktober. OBS! vid avbokning utgår 10% på utsatt pris.
Pris: 4000kr

Bokningskod: norr6

Chrysler 300C Super Stretch Limousine
Nu är den här en  vit 5-dörrars Chrysler 300 C med en så kallad ”bröllopsdörr” enda exemplaret i Sverige.
Vi erbjuder exklusiva transporter för både privatpersoner och företag med Chrysler Super Stretch för 8 passagerare. All tänkbar lyx! Komplett bar med kyl, champagne/whiskyglas, TV/DVD. Festligheter efter dina önskemål bröllop, fest, svensexa, möhippa, affärsresor, mässor, reklamjippon, flygplatstransfer eller något annat som är värt att fira.
Vi skräddarsyr naturligtvis resan åt dig efter dina önskemål så att du får en upplevelse som du sent kommer att glömma. Att åka limousine är inte lyx det är en upplevelse.
Våra limousiner uppfyller myndigheternas alla krav för yrkesmässig trafik och våra chaufförer innehar taxiförarlegitimation.
Pris: 4500kr för 3 timmar och 60km; därefter 1000kr/påbörjad timme


Bokningskod: norr7Ford Mustang HT Coupe 1966
Bilen är gul (springtime yellow) med svart vinyltak. Mycket fint skick. Svart Pony-inredning. AC. Endast gått 6200 mil. I trafik April - Oktober. Plats för 3 passagerare.
Pris: 2500kr

Bokningskod: norr8