MALMKÖPING
 


T-Ford från 1923 att hyra för bröllopstransport
Bilen är öppen men har sufflett. Denna 80 åring fungerar som en klocka. Bilen har tidigare använts i taxiverksamhet, men har sedan 50-talets mittfunnits i familjen Philipsons ägo. Källarmästare Baltzar Philipson körde kunder till och från järnvägsstationen till Malmköpings Wärdshus med T-Forden. Bilen passar utmärkt till bröllopskörningar där man tuffar fram i det Sörmländska landskapet.
Pris: 2000kr.

Bokningskod: mal2
 Chrysler 300C Super Stretch Limousine
Nu är den här en  vit 5-dörrars Chrysler 300 C med en så kallad ”bröllopsdörr” enda exemplaret i Sverige.
Vi erbjuder exklusiva transporter för både privatpersoner och företag med Chrysler Super Stretch för 8 passagerare. All tänkbar lyx! Komplett bar med kyl, champagne/whiskyglas, TV/DVD. Festligheter efter dina önskemål bröllop, fest, svensexa, möhippa, affärsresor, mässor, reklamjippon, flygplatstransfer eller något annat som är värt att fira.
Vi skräddarsyr naturligtvis resan åt dig efter dina önskemål så att du får en upplevelse som du sent kommer att glömma. Att åka limousine är inte lyx det är en upplevelse.
Våra limousiner uppfyller myndigheternas alla krav för yrkesmässig trafik och våra chaufförer innehar taxiförarlegitimation.
Pris: 4500kr för 3 timmar och 60km; därefter 1000kr/påbörjad timme


Bokningskod: mal3Saab 900 Turbo cab -88
En svensk klassiker! USA-modell i fint skick. En medelstor cab med rymligt baksäte för 2 personer, perfekt till bröllop, bal m.m. El-cab som fälls upp och ned på några sekunder vid behov.  Plats för 3 passagerare + 1 förare. Bilen används April-Oktober och
körs
i Malmköping och hela Mälardalen.
Pris: 1000kr

Bokningskod: mal4


Bentley 1961
Underbar till bröllop, bal eller andra högtider. Plats för 3 passagerare. I trafik från Maj-September i Södertälje.
Pris: 3500kr

Bokningskod: mal5

En pampig Bentley för bröllopstransport

T Ford 1923 
Bilen är öppen med kapell.  Plats för 3 passagerare. Trevlig bil att hyra för bröllop och bal.
Pris: 3000kr

Bokningskod: mal6

T-Ford veteranbil från 1923

Rolls Royce Silver Spur 1988
Rolls Royce Silver Spur är tio centimeter längre än de vanliga sedanmodellerna och den förlängningen ger ett mycket rymligt passagerarutrymme. Lammull ovanpå Wiltonmattor att vila fötterna i. Valnöt och ljust skinn i hela inredningen och givetvis samma åkkomfort som i alla tider ställt Rolls Royce i en klass för sig. Bilen är femsitsig och rymmer högst fyra passagerare. I trafik när det är snö- och isfritt.
Pris: 3400kr


Bokningskod: mal7