LYSEKIL
 


BMW 501 "Barockängel"
Bilen är i mycket fint originalskick. Färg: Maroon.  Modellen även kallad barockängel. Den har vita däcksidor och ett härligt ljud från 6an. Skinnklädsel.  Mycket bekväm att färdas i. Klicka på bilden för att se större.

Pris: 3000kr

Bokningskod: lys1


Volvo Amazon Sport 1965
Original i mycket bra skick. Uthyres året runt. Plats för 3-4 passagerare.
Pris: 2500kr


Bokningskod: lys2Häst och vagn
Romantisk hästskjuts till bröllopet. Elegant viktoriavagn från sent 1800-tal, med uppfällbar suflett. Kuskar i tidsenlig klädsel. Vagnen framförs av ståtlig frieserhingst med sele i blänkande mässing och ringande klockor. Skåla i champagne och njut av en sagolik tur. Låt drömmen bli sann och boka hästskjutsen. Vi innehar F-skattsedel.  4 personer kan åka.
I priset ingår champagne, försäkringar som täcker allt, framkörning. Transporten rekommenderas till max 8 km. Andra önskemål som medverkan under fotografering mm sker enligt överenskommelse. Ställer gärna upp vid tex filminspelning och andra evenemang.
Pris: 5000kr


Bokningskod: lys3


VW Typ1 Bubbla 1960
Original i bra skick med patinerad inredning. Går att hyra med eller utan kuriosa så som skidor, takräcke etc. Uthyres året runt. Plats för 3 passagerare.
Pris: 2500kr

Bokningskod: lys4Volvo 144 Sport 1967
Original i mycket bra skick. Uthyres året runt. Plats för 4 passagerare.
Pris: 2500kr


Bokningskod: lys5Häst och vagn
Låt oss förgylla er Bröllopsdag!
Våra starka och trygga Torihästar drar den sagolika Landån till och från kyrkan. Landån är byggd i Tyskland i början av 1800-talet. Det är gott om plats för 4 personer och är en lyxig romantisk transport från t.ex. kyrkan. Regn väder är inget hinder då suffletterna fälls upp. Vid kallare och mörkare årstider har vi kupé värmare och lyktor på vagnen. Det finns även möjlighet för arrangemang till jippo som film, företagsevent och möhippa/svensexa.
Pris: 5000kr

Bokningskod: lys6


Några bra länkar till lokala företag som kan vara till hjälp vid bröllop, student etc:

Foto:
http://www.ateljekvarnstugan.com