LUND 2
 


Hundkoja
Detta är en klassisk hundkoja som man sitter 3 i ledigt. Vid bröllopskörning och liknande tar jag bort framsätet för lättare entré. Flaggor finns att montera på kofångaren. Alla uppdrag utföres med mig bakom ratten. Har tidigare kört limousine så det blir en lugn o fin färd! Inget uppdrag är för litet, Välkomna!
Pris: 2000kr

lu41


Jaguar XK8 cabriolet
En av marknadens vackraste cabrioleter är redo för bröllop- och studentkörningar. Bilen är i ett mycket fint skick och har en härlig V8 motor på nästan 300 hästkrafter samt en vacker inredning med massor av trä och läder. Plats för 3 passagerare. I trafik Maj - Oktober.
Pris: 2000kr

lu42Cadillac Eldorado cab 1955
Passar utmärkt till bröllop, student, skolbal, högtider mm.  Plats för 4 passagerare. I trafik från April-Oktober.
Pris: 3500kr

lu43


Jeep Wrangler 1991
Bilen är en äkta Jeep.  En svart Wrangler med 4 liters motor (årsmod -91) som låter otroligt tufft. Den är höjd 5”, breddad och har grova terrängdäck, ”snorkel” och stor frontbåge med winch. Den kommer fram överallt för dem som vill det.  Invändigt är de grå klädsel. Den har cd-spelare. Bilen är självklart en cab men kan fås med tak/dörrar om så önskas. Denna jeep är inte att förväxla med andra kopior eller jeepar. Lera är option.
Pris: 1500kr


lu45


Mercedes SLK 280 Cabriolet
Passar perfekt för student. Plats för 1 passagerare. I trafik April - September.
Pris: 1500kr

lu46


Buick Skylark 1968 cabriolet
Svart skinn klädsel. Fint mullrande V8 ljud. Mycket bra bruksskick. Perfekt till bröllop, bal, student i Lund.  Plats för 4 passagerare. För studentkörning gäller andra villkor.

Pris: 2000kr

lu47


Jaguar 1977
En klassisk vit Jaguar från 1977 med vacker svart skinnklädsel och svart vinyltak uthyres runtomkring Kristianstad men även i hela Skåne, södra Blekinge och södra Småland. Bilen är det finaste Jaguar kunde erbjuda på 70-talet med inredning i connollyskinn och valnöt, den långa hjulbas (extra benutrymme I baksätet), och legendariskt V12 motor. Den är perfekt för bröllop eller bal och kan dekoreras med till exempel blommor och sidenband.
Plats för 3 personer. Används April - November.
Pris: 3000kr

lu48Camaro Iroc Z cab 1989
Detta är en Camaro Iroc Z cab årsmodell 1989 med härligt ljud från V8:an. Bilen har aldrig använts på vintern sedan den kom till sverige 1991, därav det frächa skicket. Bilen används april-oktober beroende på när vädret försämras.
Plats för 3 personer.
Pris: 2500kr

lu49Pontiac Bonneville 1960 convertible
Ny svart tygcab, ny skinninredning enl. originalrecept i tre färger. Bilen är värderad till någonstans mellan $ 47- 57000 i USA. Näst intill perfekt skick. Plats för 4 passagerare.
Pris: 3000kr

lu50


Cadillac de Ville 1968
Perfekt för studentexamen eller den annorlunda festen. Plats för 4 passagerare. I trafik från Maj - Sept.
Pris: 3000kr

lu51


Shelby GT350H 1966
Svart/Guld orginal Hertz Hyrbil med Paxton Kompressor. 1 passagerare. I trafik Maj-Oktober. En äkta Mustang Shelby för uthyrning i Lund med omnejd.
Pris: 4000kr

lu52


Volkswagen 1600 TL 1971
En svansmotordriven mellanklassbil från VW, väldigt sällsynt i detta skick. Tvådörrars.
Pris: 1500kr

lu53


 

Rolls Royce Silver Shadow 1972
Klassisk vit Rolls Royce med alla utensilier som en bil av denna typ skall ha. Förgylld ängel på grillen. Grå skinnklädsel. Bilen har plats för fyra passagerare. Chauffören klädd för ändamålet och om så önskas serveras det kyld champagne i bilen under färden. Bilen har tidigare varit representationsbil hos Brittiska Ambassaden i Stockholm och bla. flera medlemmar ur den brittiska och svenska kungafamiljen har åkt i denna bil. Ägaren är aktiv medlem i Rolls Royce Enthusiast Club. 
Bilen hyrs ut för i stort sett alla ändamål dock alltid med ägaren vid ratten. Bilen kommer alltid nypolerad och fräsch. Bilen är i trafik hela året och kör alla dagar utom då det är snö eller
halka och vi kör över nästan hela Skåne. Gärna bal och bröllop i Lund.
Pris: 3500kr  (inkl 3 timmar, därefter 500kr/timme)

lu54

Vit Rolls Royce Silver Shadow

Lincoln MKT Limousine
Vi kan erbjuda er den kaxigaste limousinen i Sverige. En utav två i Europa.
Denna exklusiva ögonmagnet ger en storslagen känsla för upp till 8 passagerare, förlängd till 9,6 meter glider den ståndaktigt fram och hamnar direkt fokus.
En magnifik syn på stadens gator, en desto magnifikare upplevelse i blickfångens centrum.
Utrustad med 4 flatscreen TV, DVD, CD, Radio, Champagnebar, Laser, Stjärnhimmel och Spelgeltak.

I trafik hela året.
Pris: 4200kr


lu55
hyra limousine i malmö

Lincoln Town Car Super Stretch Rosa Limousine
Hyr rosa Limousinen, den ultimata partylimon direkt från Las Vegas utrustad med 2 barer i rosa, stjärnhimmel och en massa neon samt 5 tv skärmar. Även ljudsystemet i denna Limo är crazy! Perfekta valet för möhippa, svensexa, födelsedagar, barnkalas, överraskning, nattklubb, fest och givetvis Ladys Night Out. Passar också bra till lite lugnare event som bröllop, företags event  mm. Att göra en entré på festen eller nattklubben med med rosa Limousinen syns och hörs man garanterat.
Vi innehar trafiktillstånd utfärdat av Transportstyrelsen och fordonen är godkända av bilprovningen för yrkesmässig persontrafik. Våra chaufförer innehar taxiförarlegitimation. Företaget innehar F-skattesedel. Plats för 8 passageerare. I trafik hela året.
Pris: 5000 för 3 timmar därefter 1600/timme

lu57


Ford Mustang cabriolet 2000
KNALLRÖD (Pearlmetallic). Bilen i mycket finnt skick. Plats för 3 passagerare. Körs i hela Skåne. I trafik från Maj-Oktober.
Pris: 2000kr

lu58


Cadillac Eldorado Cabriolet 1955
Grå bil med röd inredning. Bilen är i fint skick. Plats för 4 passagerare.  Används April-September i Lund med omnejd.
Pris: 3500kr

lu60


Rolls Royce Silver Shadow USA modell 1975
Vänsterstyrd. Svart med röda ränder. I bra bruksskick. Plats för max 4 passagerare. Används hela året.
Pris: 2000kr

lu61


Dodge Challenger 1971
Med V8 i perfekt skick. Total renoverad till originalskick. Passar utmärkt till bröllop, skolbal, högtider, ej student körning men gärna reklam uppdrag mm. I trafik April-September. Jag har ägt bilen sedan importen till Sverige 1975. Plats för 3 passagerare.
Körningar i hela skåne.
Pris: 3000kr


lu62Chevrolet Corvette Cab 1999
Röd med svart skinn-inredning. Muskelbil med ca 400 hk V8 och skönt mullrande motor. För lugna eller fartfyllda transporter. Stereoanläggning med tryck och chaufför klädd efter ändamål.
Bilen uthyres för alla ändamål och kommer alltid välpolerad och fräsch. Plats för 1 passagerare. Används året runt utom vid snö/halka och körs i hela Skåne.
Pris: 1700kr

lu63


Lincoln Town Car Limousine 1995
En mycket fräch bil till bröllop och fest. 8,6 m lång limousine för 8 passagerare. Bar och DVD-spelare. I trafik från Mars - Oktober.
Pris: 3500kr

lu64


Pontiac Catalina cab 1969
Hel och fin. Blå och vit inredning. Plats för 5 passagerare. Van vid student och bröllops körningar. Används April - September.
Pris: 3000kr

lu65


Cadillac Eldorado cabriolet 1972
Utställnings skick. Svart med röd inredning. Plats för 4 passagerare. Körs i västra Skåne. I trafik året runt.
Pris: 2600kr

lu66


Chevrolet Caprice 1991, Original NYPD Polisbil
En riktig original polisbil hämtad direkt från New York. Precis som man sett på film! Bilen har tidigare varit posterad som patrullerande i 14th precinct på Mid Manhattan. Området är känt för bl.a. 42nd Street, Broadway m.m.
Bilen är utrustad med original ljusramp och sirener. Invändigt finns allt från polisradio, com-radio, batonger, handfängsel, replikavapen m.m. Allt för att få en autentisk känsla.
Föraren är om så önskas klädd i ändamålsenlig klädsel, med bl.a. mörka skor och byxor, täckjacka och keps original NYPD, radio, pistol, handfängsel och batong.
Maximalt fyra passagerare. Bilen rullar hela året, även vintertid och i snö.
Pris: 2000kr

lu67

NYPD Polisbil från New York att hyra i Malmö

Jeep Wrangler cab 2006
Svart med svart softtop. Körs alltid utan tak (och ibland även dörrar) vid fint väder! Härlig hög åkkänsla, man sitter som en kung. Riktigt fet ljudanläggning med dubbelbas garanterar att du både syns och hörs ordentligt. Tar CD, MP3, IPOD och USB. Perfekt på studenten, då är den pyntad och klar med grenar och grönt. Bilen kommer med chaufför.  Plats för 3 passagerare. I trafik hela året.
Pris: 1500kr

lu68


Morgan +8
En tidlös öppen klassisk roadster. British Racing green. V8 med härligt muller. Garanterad ögonmagnet. Plats för 1 passagerare. I trafik från Maj - September. För uppdrag i Skåne.
Pris: 2800kr
 
lu69

Cadillac de Ville cab 1968
Silvermetallic med 20" fälgar. Har varit med i bio filmen DU & JAG. Plats för 4 passagerare. I trafik Maj - September. Kan ta körningar utanför Malmö och Lund men mot tilllägg.
Pris: 2000kr

lu70


Lincoln Town Car Super Stretch Limousine
Surfa fritt, karaoke. En av Sveriges nyaste och absolut snyggaste limousine. Ta gärna med er egen musik på iPod eller en smartphone, så kopplar vi in den via AUX bak i limon. Vi innehar trafiktillstånd utfärdat av Transportstyrelsen och fordonen är godkända av bilprovningen för yrkesmässig persontrafik. Våra chaufförer innehar taxiförarlegitimation. Företaget innehar F-skattesedel. Plats för 8 passageerare. I trafik hela året.
Pris: 4800 för 3 timmar därefter 1600/timme

lu71