LINDESBERG
 


T Ford 1923 
Bilen är öppen med kapell.  Plats för 3 passagerare.
Pris: 3000kr

Bokningskod: lind3


A-Ford 1929
Grön och svart. 4 dörr. Plats för 3 passagerare. Mycket vacker bil. Passar utmärkt till bröllop och bal. I trafik April - Oktober. OBS! vid avbokning utgår 10% på utsatt pris.
Pris: 3800kr

Bokningskod: lind4

Packard 1939
Läcker ”gangster” bil i brun metallic 4 dörrars. Mycket vacker bil finns endast ett exemplar till i Sverige. Jättefint krom, inredning i nyskick och lacken är riktigt riktigt fin, väcker uppmärksamhet vart man än kommer. Bilen kan även användas i andra sammanhang som t.ex., reklam- film och tv-inspelningar/fotograferingar och som representativt färdmedel. Passar utmärkt till bröllop och bal. I trafik April - Oktober.

Pris: 2500kr


Bokningskod: lind5

Rolls Royce Silver Spur 1988
Rolls Royce Silver Spur är tio centimeter längre än de vanliga sedanmodellerna och den förlängningen ger ett mycket rymligt passagerarutrymme. Lammull ovanpå Wiltonmattor att vila fötterna i. Valnöt och ljust skinn i hela inredningen och givetvis samma åkkomfort som i alla tider ställt Rolls Royce i en klass för sig. Bilen är femsitsig och rymmer högst fyra passagerare. I trafik när det är snö- och isfritt.
Pris: 3400kr


Bokningskod: lind7


Cadillac De Ville Cabriolet 1965
Ljusgrön metallic med vit cabriolet, en fullsize utöver det vanliga, en bil för den som söker något extra vackert att åka i , kör alla typer av evenemang , som Bröllop, Bal, Student, film, mm. I trafik April - Oktober. Plats för 4-5 passagerare.
Pris: 3500kr

Bokningskod: lind6