Kunder som hyrt bilar

Gunnar hyrde Rolls Royce i Stockholm

Allt fungerade jättebra från början till slut. Alla, inklusive den som tog studenten var jättenöjda!

Hälsningar
Gunnar Nordlinder

BOKADE ST3 ROLLS ROLLS CABRIOLET I STOCKHOLM

Gunnar Nordlinder

Anna hyrde Cadillac Eldorado i Malmö

Hej,
Vi var helnöjda. Allt fungerade perfekt från början till slut och chauffören var jättetrevlig.
Vi kommer att använda er nästa år igen när vi har vår nästa student i familjen.

Mvh,
Anna Themner-Persson

BOKADE MA7 CADILLAC ELDORADO CABRIOLET I MALMÖ

Anna Themner-Persson

Christopher hyrde Mercedes 280 i Halmstad

Hej,
Vårt intryck vara bara positivt. Chauffören/ägaren var mycket tillmötesgående och vänlig. Kan verkligen rekommendera honom för framtida körningar. 

Mvh
Christopher Thomassen

BOKADE HALM13 MERCEDES 280SE CAB I HALMSTAD

Christopher Thomassen

Annika hyrde VW bubbla i Stockholm

Hej! 
Vi hyrde Nettan och hennes fina röda folka till vårat bröllop. 
Vi är otroligt nöjda med den punktliga, glada, tillmötesgående och flexibla Nettan. 
Bilen uppfyllde våra förväntningar och blev en glänsande och färgglad krydda på vår bröllopsdag. 

MVH
Annika & Andreas Ekmander

BOKADE ST77 VW BUBBLA CABRIOLET 1973 I STOCKHOLM

Annika & Andreas Ekmander

Lars hyrde Excalibur i Halmstad

Hej,
Jag skall med glädje besvara Din förfrågan eftersom allt fungerade så hysteriskt bra trots att det verkligen var "en sista minuten-beställning".
Kontakterna med Er på bfm fungerade klockrent, med snabba svar vilket ju krävdes eftersom det bara var dagar kvar till "tillfället". Kontakterna med bilägare/förare fungerade lika bra! Bilen blev nog en stor överraskning för alla, inklusive bröllopsparet, eftersom ingen var informerad i förhand. Var ju en ganska ovanlig produkt (Excalibur). Hade telefonkontakt med ägaren före tillfället och han kom med bra förslag till hur arrangemanget skulle läggas upp och jag kände att jag fick respons för de önskemål som vi (de närmast sörjande vid bröllopet) hade. Vi ville att han skulle hålla sig lite i bakgrunden i början och han föreslog att gömma sig bakom kyrkogårdsmuren och vara tillgänglig på mobiltelefon när det drog ihop sig. Fungerade utmärkt!!

Vad gäller själva transporten så fungerade denna perfekt. Ägaren hade redan vid vårt samtal erbjudit sig att plocka ut främre passagerarstol så att bruden lättare skulle kunna ta sig in/få plats och det fungerade bra. Han tog också hänsyn till "publiken" dvs gästerna och ställde upp och poserade med bilen och körde en rundsväng efter hämtningen så att alla kunde se och 
fotografera i olika vinklar. Resan från kyrkan gick sedan vad jag förstått helt enligt brudens önskemål ner i hennes trakter sedan barndomen i Skummeslövstrand, och brudparet visades upp för grannarna i "hennes område". Detta som ett plus för bruden! 
Men brudgummen (min son) var minst lika imponerad av att ägaren under resan försåg honom med en rad tekniska data och historik ang. Excalibur:n.  Efter framkomsten till samlingsplatsen ställde ägaren också upp och poserade med bil och brudpar för alla gäster som ville fotografera (och alla förundrade barn som samlats).
Således är jag mycket tacksam för den hjälp jag fick av bfm. som förmedlare och ägaren som utförare. Kunde inte fungerat bättre!! Tvekar inte ett ögonblick att anlita bfm. igen om det blir tillfälle!!! Allt har skötts otroligt proffsigt!
Men för att ge ett kort svar på Din fråga: Både kontakten med Er och Ägaren och Ägarens uppträdande var helt lysande vilket också framgår av bif. bilder om sändningen lyckas.
Stort tack! Jag kan självklart tänka mig att bli kund igen om tillfälle gives!! (Jag har ju en dotter också.)

Mvh
Lars Dahlén
Spelmansvägen 18
Trollhättan

BOKADE HALM3 EXCALIBUR SS PHAETON II I HALMSTAD

Lars Dahl'en

Stefan hyrde Dodge Phaeton i Göteborg

Hej, 
Vi tyckte att:
1) Bokningen fungerade väldigt bra. Kort svarstid var ett mycket stort plus, framförallt med tanke på att det hade strulat till sig för oss med tanke på att den bil vi skulle haft först hade havererat, vi hade en god vän som skulle ha kört ursprungligen och vi fick reda på att bilen var trasig ca 2 veckor innan bröllopet. Så vi är väldigt nöjda. 
2) Bilen - helt underbar. Enda minuset var att det inte fanns några sidorutor och vädret inte var det bästa men det var vi medvetna om när vi bokade. 
3) Ägaren - kanon! Trevlig, hjälpsam o.s.v. Skulle varmt rekommendera honom till vem som än frågar. 

Hälsningar 
Stefan Strömstedt M.Sc. VD

Stefan Strömstedt
Göteborg

Christian hyrde Cadillac De Ville i Kungälv

Hej,
Väldigt smidig hemsida har ni allt, med bra utbud. Jag gjorde tre förfrågningar på en gång eftersom det var kort om tid för vår del och fick svar samma dag att en av dem fanns tillgänglig - betalade och ringde upp föraren och hade allt klart snabbt och lätt. 
Det är klart att det hade varit enklare och bättre om man kunde se direkt vilka bilar som fanns tillgängliga vilka datum - men så länge ni är såpass snabba i vändningarna ser jag det inte som något problem att den funktionen saknas. 

Morgan som körde var himla trevlig, hade snygg bil och gjorde ett bra jobb. 
Vi har rekommenderat er hemsida till vänner och bekanta och kommer troligen använda den igen någon gång. Det är ju en rätt stor peng man får punga ut med, men i vårt fall var det i alla fall definitivt värt det!

Christian

Christian
Kungälv

Karolin hyrde Hundkoja Kombi i Ystad

Jättebra med bokningen och bilen och chauffören var HELT SUVERÄN- URTREVLIG OCH HADE VERKLIGEN LAGT NER MÖDA PÅ ATT SMYCKA BILEN! VI ÄR SUPERNÖJDA OCH REKOMMENDERAR ER TILL ALLA!

MVH 
Karolin Jeppsson 
Dörr&Fönster/EXPLORE h.t.c AB 
Korrarp 1:8 
270 35 Blentarp

Karolin Jeppsson
Blentarp