Lyxa till det och boka en limousine genom Bilförmedlingen

Bilförmedlingen. Vit limousine eller svart limousine? Eller varför inte boka en förlängd Hummer? Ja, det finns många användningsområden för limousiner t. ex. bröllop, bal, student, event, möhippa, svensexa, eller varför inte en tur till casinot . Tänk dock på att om du vill hyra en limousine för bal, eller behöver limousineservice på nyår då måste du vara ute i mycket god tid eftersom de limousiner vi har snabbt blir uppbokade. Det finns limousiner i många olika utförande att hyra så var noga med att läsa i beskrivningen på respektive limousine. På bilden ser vi en Hummer som man kan hyra i Malmö eller i Stockholm. De här bilarna är rymliga och all tänkbar utrustning.

Bilförmedlingen är Sverige största register för denna typ av uthyrning. Här en vacker Chrysler limousine att hyra i Stockholm.

CHRYSLER LIMOUSINE ATT HYRA I STOCKHOLM 


Super Stretch Limousine att hyra i Göteborg för bröllop och bal

 

 Chevrolet apache / suburban aTT HYRA I STOCKHOLM FÖR BRÖLLOP OCH BAL

 

Limousin är en typ av lång lyxbil.

Karakteristiskt för limousiner är att de är längre än vanliga bilar (förlängda karosser). Oftast är färgen helsvart eller vit men andra färger som grå eller blå förekommer också. Ursprungligen byggdes limousiner av klassiska bilmärken som Daimler, Rolls Royce, Bentley men på senare tid har fler typer byggts. Bland annat finns en limousinvariant av den amerikanska jeepen Hummer från USA. En klassisk limousin har också tonade rutor i bakre delen så att man inte skall kunna se den kändis som färdas i den.

Tyska bilmärken, såsom Audi och BMW, har ofta med ordet limousine i modellbeteckningen. På tyska betyder det dock inte limousin utan helt enkelt att det rör sig om en helt vanlig bil i sedanutförande. Det som i Sverige kallas limousin heter på tyska Stretch-Limousine. En limousine har alltid chaufför och rikligt med utrustning för sina passagerare som aircondition, stereo, dvd, champagne, bar, neonljus och stjärnhimmel.