Låt bröllopsgästerna åka tåg genom stan till receptionen! Andra udda fordon, se mer...

 

hyr ett tåg

Kan vara att hyra en båt eller något militärfordon kanske. Om man aldrig sett sitt hus från ovan kan man hyra ett flygplan med pilot eller varför inte hyra en helikopter. Vi har även cykeltaxi och motorcykel med sidovagn.

Hade det inte varit trevligt att transportera alla bröllopsgästerna från kyrkan till festlokalen i ett tåg! Jo, du läste rätt. Hos Bilförmedlingen www.bfm.nu kan man hyra ett tåg för att transportera 35 gäster eller det stora tåget som tar upp till 55 personer. Detta kan vara ett trevligt alternativ till buss. Tåget finns att hyra i Göteborg

Hyra flygplan med pilot

Andra roliga saker man kan hyra från Bilförmedlingen är flygplan, inklusive pilot då naturligtvis. Detta skulle kunna bli en spännande födelsedagspresent till någon. Att få åka på en flygtur kanske över sitt eget hus. Det är en spännande upplevelse att åka iväg i ett litet Cessna flygplan som tar 4 personer inklusive pilot.

HYR EN BÅT MED KAPTEN

Andra upplevelsepresenter skulle kunna vara en yacht eller Daycruiser för att vara kung för en dag i skärgården. Denna enormt lyxiga båt kan hyras i Stockholm. Båten är 12 meter lång och hyrs med kapten.

hyra en yacht

 

Eller hyr en Winga 25 Båt för att se Stockholm från sjösidan. 

 

 

Varför inte hyr ett väldigt roligt och annorlunda transportmedel som Ocean Bus. Upplevelsen när den 10 ton tunga bussen förvandlas till båt är något som uppskattas av både unga som äldre passagerare.