Articles

Print

Det är väldigt snabbt och enkelt att boka ett fordon från Bilförmedlingen. Klicka på "sök fordon" i menyn och välj sedan den ort ni planerar att använda bilen eller fordonet på. Välj det fordon som ni tycker passar bäst. Fyll i era uppgifter och beskrivning med var och när ni planerar att hyra fordonet. I regel har vi svar till er inom ett dygn om ägaren kan åta sig ert uppdrag. Skicka gärna in flera alternativ om det finns så kan vi snabbt gå vidare om det första alternativet redan var bokat.

Vad ingår i priset?

Bil och chaufför i 3 timmar från att bilen anländer till avtalad plats. Maximal körsträcka på 6 mil. Därefter 300kr/timme och 30kr/mil. OBS! Vissa bilar från företag kan ha annan prissättning. Detta står då i annonsen.

Kan man få se bilen innan man bokar?

Nej, men efter man betalt bokningsavgiften kan man avtala med ägaren att få komma och se bilen i verkligheten. Skulle den inte vara vad ni hade förväntat er hittar vi en  annan bil till er. Kan vi inte hitta en bil som passar er betalar vi tillbaka bokningsavgiften.

Läs mer här under rubriken "vanliga frågor" om det är något ni undrar över. 

Födelsedag eller julklapp

Ibland kan det vara svårt att komma på någon bra födelsedagspresent, speciellt till de äldre eftersom de redan har allt de behöver. Då kan det vara en bra ide med en upplevelse till exempel i form av att få åka på en utflykt i en gammal veteranbil från ungdomens dagar. Det finns säkert någon speciell klassisk bil som farfar drömmer om att få köra eller åka. Och med över 1000 bilar för uthyrning i vårt fordonsregister är det inte omöjligt att vi har just den bilen han drömde om som ung. Har pojkvännen pratat om att han vill köra en Ferrari, Lamborghini eller åka Rolls Royce? Vi har även exklusiva sportbilar för uthyrning. Om du vill ge bort en upplevelsepresent har vi även presentkort. Även ett bra tips att ge bort som julklapp.