Anmälningsformulär

För dig som har en fin veteranbil, sportbil häst och vagn eller något annat roligt ekipage

 • Om du har en sportbil, veteranbil, Limousine, Sidovagn, häst och vagn ekipage, lastbil, buss, tåg, flygplan eller andra tokigheter. Som kan passa vid student, bröllop, bal, svensexa, möhippa, i filmproduktion eller tv-reklam. Vill vi gärna ha dig och ditt fordon med i vårt register, nu helt utan kostnad. Ditt fordon kommer då att att vara synlig för företag och privatpersoner, som kan tänkas vilja använda dig vid något av dessa tillfällen. Naturligtvis framför du själv alltid ditt fordon och finns till hands. Ditt fordon måste inte vara exklusivt eller i toppskick, men det är mycket viktigt att du lämnar en ärlig beskrivning, så att den som eventuellt vill hyra ditt fordon vet vad denna kan förvänta sig. 


 • Vi söker dig som har ett häst och vagn ekipage och vill finnas med på vår hemsida. Vi har stor efterfrågan på droska just nu i hela Sverige. Även stor efterfrågan på veteranbussar och lastbilar.


  Så här fungerar det. Du anmäler dig först nedan genom att fylla i formuläret nedan. I nästa steg har du möjlighet att skicka en bild på din bil till oss. Du bestämmer hur mycket  ersättning du vill ha för att vara disponibel med din bil för 3 timmar och en körsträcka av max 6 mil. Vi lägger ut din annons på vår hemsida. Om någon är intresserad av att anlita dig  skickar vi en förfrågan till dig  och du kan ta ställning till om denna typ av uppdrag, samt tid passar dig. Om vi har ditt mobilnummer kommer vi även att skicka ett sms som talar om att du har ny e-post från oss. Om du ej har tillgång till dator kommer vi att ringa upp dig. Med andra ord, det finns goda förtjänstmöjligheter helt på dina egna villkor och när det passar dig. Observera att Bilförmedlingen är ett annonsforum där fordon ställs till förfogande för fotografering och filmning vid högtider m.m och för detta debiteras en hyra. Om kunden vill åka med i fordonet ex: mellan kyrka och festlokal är detta gratis.
 •  

  Men jag vill inte köra med studenter eller bröllop. Inga problem. Om du endast vill vara till förfogande för en speciell typ av uppdrag som ex: film och reklam/foto uppdrag, skriver vi det i din annons. Du tar dessutom själv alltid ställning till vilka uppdrag du vill acceptera.
 •  

  Gör "BILFÖRMEDLINGEN" detta för mig gratis? Ja, för dig, som bilägare, är det gratis att finnas med i vårt register. Vi får vår förtjänst genom att kunden som vill boka din bil sätter in en förmedlingsavgift till oss mot att vi lämnar ut dina kontaktuppgifter till dem, efter att du har godkänt förfrågan. Bokningsavgiften är för närvarande 200kr/1000kr du vill ha i ersättning. Fördelen för dig,  som bilägare,  är att du slipper dyra annonskostnader och att bli störd av folk, som ringer stup i kvarten med en massa frågor. Du kan ta bra betalt för det du gör då din bil blir exponerad för stor publik. Har du frågor eller synpunkter, skickar du dem till oss genom kontaktformuläret på sidan "Kontakt" , och för att anmäla dig  fyller du i dina uppgifter här nedan.

  

 • OBS! Bilförmedlingen är ett annonstorg som förmedlar kontaktuppgifter mellan ägare och den som hyr bilen och därför påtar sig endast ansvaret av förmedling av kontakter. Bilförmedlingen tar inget ekonomiskt och juridiskt ansvar för respektive annonsör. 

 

 

Jag hoppas på ett trevligt samarbete. 

Vänliga hälsningar

Lalida Schiebler

 

lalida

 

 

Generated with MOOJ Proforms Version 1.3
* Required information.
Förnamn *
Efternamn *
E-mail *
Telefon *
Vilken ort vill ni köra på? *
Jag använder INTE mitt fordon följande månader
Antal passagera som kan åka?
Märke, modell och beskrivning av ditt fordon
Jag är intresserad av följande typ av uppdrag
Bröllop
Student
Film och foto
Övriga typer, födelsedag etc
Ersättning per uppdrag. Beräknat på max 3 timmar och 60 km *