HÖÖR
 


Ford Mustang cabriolet 2000
KNALLRÖD (Pearlmetallic). Bilen i mycket finnt skick. Plats för 3 passagerare. Körs i hela Skåne. I trafik från Maj-Oktober.
Pris: 1800kr


Bokningskod: ho1


Rolls Royce Silver Dawn 1950
Vit med breda vita däcksidor och vinröd inredning. Musik, sminkspeglar, bord, taklucka. Mycket bekväm och lyxig bil som väcker enorm uppmärksamhet.
I trafik April - September.
Pris: 5400kr (inkluderar 2 timmar; därefter 1000kr/timme). För natten bröllopsfest-hotell 4500kr (1 timme).

Bokningskod: ho2


Jaguar 1977
En klassisk vit Jaguar från 1977 med vacker svart skinnklädsel och svart vinyltak uthyres runtomkring Kristianstad men även i hela Skåne, södra Blekinge och södra Småland. Bilen är det finaste Jaguar kunde erbjuda på 70-talet med inredning i connollyskinn och valnöt, den långa hjulbas (extra benutrymme I baksätet), och legendariskt V12 motor. Den är perfekt för bröllop eller bal och kan dekoreras med till exempel blommor och sidenband.
Plats för 3 personer. Används April - November.
Pris: 2800kr

Bokningskod: ho3Daimler Six (Jaguar)
En Daimler är egentligen samma bil som Jaguar XJ modellen men den var för den som ville ha lite extra. Den har 13cm extra benutrymme i baksätet. Lammullsmattor, picknickbord bak och lite finare skinnklädsel och vackra träpaneler i hela bilen. Bilen är för det moderna brudparet som vill åka bekvämt och koppla av till lite musik och sitta svalt om det skulle vara varmt ute. Perfekt för transport till hotellet på natten kanske. Bilens färg är den klassiska British racing green. 3-4 personer kan åka och bilen är i trafik Mars-December.
Pris: 2500kr

Bokningskod: ho4T23 Track Roadster
En läcker Rod med attityd, en självklar bil för dej som vill sticka ut och synas. Hardtopp och feta bakdäck är några coola detaljer, bilen gör garanterad succe'! Plats för 1 passagerare. Används April-September.
Pris: 2500kr

Bokningskod: ho5


Cadillac Eldorado cabriolet 1966
En toppen bil för Bröllop, Bal, Högtidsdagar, Film, Reklam att åka i mysig o maklig takt, ner cabbat när solen skiner. Egen musik, vi smyckar bilen. Plats för 4-5 passagerare. 
Uthyres endast med förare. I trafik Maj - September.
Pris: 2800kr

Bokningskod: ho6Mercury Montego mx 1969
Lila med vit cab och vit inredning- V8 med ljud i.
Plats för 4 passagerare. I trafik från April till September.
Pris: 3000kr

Bokningskod: ho7


Militärbil 1962
Volvo L3314 eller Personlastterrängbil 903 eller "Valpen". Plats för 6 passagerare. Passar perfekt till student, film och foto, födelsedag etc.
Pris: 1500kr

Bokningskod: ho9


Se även Lund eller Hässleholm för bilar i Höör.