Så här fungerar det att boka en bil på Bilförmedlingen

När ni har fyllt i formuläret här nedan kommer vi att kontakta ägaren till det fordon ni är intresserade av, och kontrollera om denna har möjlighet att ställa upp den aktuella dagen. Om denna kan det, så återkommer vi med ett e-mail till er, där vi kommer att be er sätta in en bokningsavgift på vårt plusgiro. Er bokning/förfrågan är ej bindande och kostar inget. Om ni i detta steg ej längre önskar att boka fordonet behöver ni ej betala. Vi är dock tacksamma om ni meddelar oss om ni ej önskar att gå vidare. Bokningsavgiften är enligt följande tabell. OBS! Bokningsavgiften ingår EJ i priset som står i annonsen.

Bilar upp till 1000kr=200kr
Bilar 1001-2000kr = 400kr
Bilar 2001-3000kr = 600kr
Bilar 3001-4000kr = 800kr
Bilar 4001-mer = 1000kr

Vi kommer att vilja ha in er bokningsavgift senast 3 arbetsdagar efter att ägaren tackat ja till er bokning. Resterande del betalar ni till ägaren enligt överenskommelse med denna.

När vi har registrerat er bokningsavgift kommer vi att skicka ett kvitto på er betalning samt kontaktuppgifter till ägaren så att ni kan bestämma närmare detaljer med denna. Om ni även fyllt i ett mobilnummer nedan kommer vi att skicka ett sms till er om att ni har ny e-post från oss. 80% av alla förfrågningar är besvarade inom 24 timmar.
Har ni frågor gå till denna sida "Vanliga Frågor"
innan ni går vidare.

OBS! Vi kontrollerar bilarna en efter en i den ordning ni vill ha dem, dvs. den ordning ni skickat in förfrågningar på.

Jag vill boka följande bil

Ditt namn

Din adress (gata, postnummer, stad)

Telefon

Din e-post
*

Ca tider, datum, färdrutt och vad fordonet kommer att användas till. Beskriv så utförligt som möjligt för att undvika missförstånd. OBS! om er förfrågan gäller bil för student eller bal. Läs först här. Regler klicka här

 

Jag hittade Bilförmedlingen genom.
Sökmotor. Ex google
Länk från annan hemsida
Telefonkatalog
Tidningsannons
Hört om Bilförmedlingen från bekanta

Genom att klicka på skicka har jag förstått att bokningsavgiften EJ ingår i hyran. Att Bilförmedlingen eller bilägare ej kan bli betalnings skyldiga om något skulle hända med bil eller förare. T.ex. en bil går i sönder på väg till ett bröllop. Vid ett sådant fall återbetalas naturligtvis bokningsavgift och ingen hyra utgår från bilägare. Jag har nu gått igenom alla fordon, kontrollerat alla andra alternativ och nu vill jag verkligen boka/göra förfrågan på denna bil.