FLEN
 


T-Ford 1923
Bilen är öppen men har sufflett. Denna 80 åring fungerar som en klocka. Bilen har tidigare använts i taxiverksamhet, men har sedan 50-talets mittfunnits i familjen Philipsons ägo. Källarmästare Baltzar Philipson körde kunder till och från järnvägsstationen till Malmköpings Wärdshus med T-Forden. Bilen passar utmärkt till bröllopskörningar där man tuffar fram i det Sörmländska landskapet.
Pris: 2000kr

Bokningskod: fle2


Buick Le Sabre Cabriolet 1974
Med 455:a (7,! 5 liters V8:a) lågt mullrande, fulsize 5,75x2,09 dvs en friggebod på hjul. Soffa fram därav två passagerare fram och tre bak (med bälte). Redan -74 så började Smoggen komma i Kalifornien detta är en "miljöanpassad" motor inför kommande katalysatorer. Så passa på att åka miljömässigt rätt! Nytt för i år kommer vara en vit top över nedfälld cab så det som sticker upp bakom baksätet är ordnat och fint till er transport. Plats för 5 (midje) bältade passagerare. I trafik från April - November i Flen.
Pris: 2000kr

Bokningskod: fle3


Buick amerikanare

A-Ford 1929
Grön och svart. 4 dörr. Plats för 3 passagerare. Mycket vacker bil. Passar utmärkt till bröllop och bal. I trafik April - Oktober i Flen. OBS! vid avbokning utgår 10% på utsatt pris.
Pris: 3900kr

Bokningskod: fle4

T Ford 1923 
Bilen är öppen med kapell.  Plats för 3 passagerare.
Pris: 3000kr

Bokningskod: fle5

T-Ford för bröllopstransporter

Rolls Royce Silver Spur 1988
Rolls Royce Silver Spur är tio centimeter längre än de vanliga sedanmodellerna och den förlängningen ger ett mycket rymligt passagerarutrymme. Lammull ovanpå Wiltonmattor att vila fötterna i. Valnöt och ljust skinn i hela inredningen och givetvis samma åkkomfort som i alla tider ställt Rolls Royce i en klass för sig. Bilen är femsitsig och rymmer högst fyra passagerare. I trafik när det är snö- och isfritt.
Pris: 3400kr


Bokningskod: fle6


Bentley 1961
Underbar till bröllop, bal eller andra högtider. Plats för 3 passagerare. I trafik från Maj-September i Södertälje.
Pris: 3500kr

Bokningskod: fle7

En pampig Bentley för bröllopstransport