FALKÖPING

 


Cadillac 1959
Vill ni njuta av Sveriges finaste Cadillac av 1959 års modell? Bilen är nästan 6 meter lång och var en av Amerikas största och lyxigaste bilar i slutet av 50 talet. Bilen är vaniljgul och totalrenoverad till originalskick. Bilen finns i Borås men ta evenemang på längre avstånd.
Pris: 2000kr

Bokningskod: falk2
bo1a.jpg (25044 bytes)

Corvette Targa (cab)
Tuff Corvette för student. Taket kan tas av så den blir öppen. 1 passagerare.
Pris: 2000kr

Bokningskod: falk4


ummer H1
Svart med silverdekor, 38\" däck, Grym winch och mycket bågar. Plats för 3 passagerare.  Körs i Mariestad med radie på ca 10mil. Bilen används året om. Man kan hyra denna Hummer för bröllop, bal, student m.m
Pris: 4900kr
  
Bokningskod: falk6


Ford "Town Sedan" 1930
Nyrenoverad och lätt moderniserad klassisk veteranbil (extrautrustad med bl.a. värme och moderna bromsar). Uthyres med chaufför till främst bröllop, reklam, film o.s.v. (eventuelt även studentbal). Bilen tar tre passagerare och används den snöfria delen av året.
Pris: 2400kr
  
Bokningskod: falk7


Jaguar 420G
Stor härlig mörkblå limousine med stort soltak. Av -67 års modell och mycket fint renoverad bil i originalskick. Ljust gråblå skinn och valnötsrot i inredningen. Picknickbord i baksätet där man kan avnjuta ett glas champagne eller dylikt under färden. Finns att hyra i Falköping för bröllop, bal och andra högtider.
Pris: 3000kr

Bokningskod: falk8


Häst och vagn
Jag åtar mej körningar i herrljunga med omnejd. Bröllop, student och andra högtidliga evenemang. Jag kör med promenadvagn från 1912. Klicka på den lilla bilden för att se fler bilder.
Pris: 5000kr med en häst. 6000kr för parkörning med två hästar inkl. moms inom 3 mil. Sedan 50kr milen.
  
Bokningskod: falk9


Häst och vagn
Kör med Parhästar, vagn med sufflett. Bröllopstransport med häst och vagn ekipage. Kör med miljövänliga hästar. Även för andra högtider som student, bal etc. Klicka på den lilla bilden för att se fler bilder.
Pris: 5000kr + transport kostnad

  
Bokningskod: falk10