ENKÖPING


T Ford 1923 
Bilen är öppen med kapell.  Plats för 3 passagerare.
Pris: 3000kr

Bokningskod: en1


A-Ford 1929
Grön och svart. 4 dörr. Plats för 3 passagerare. Mycket vacker bil. Passar utmärkt till bröllop och bal. I trafik April - Oktober. OBS! vid avbokning utgår 10% på utsatt pris.
Pris: 3900kr

Bokningskod: en2

Bentley 1961
Underbar till bröllop eller andra högtider. Plats för 3 passagerare. I trafik från Maj-September.
Pris: 3500kr

Bokningskod: en3


Chevrolet Impala 1964
2dr HT i mycket fint skick. Bra stereo finns vad begäran. Plats för 5 passagerare. Bilen används Maj - Oktober.
Pris: 2000kr


Bokningskod: en4


Citroen B11 Sport 1952
En klassisk bil - Gangstercittran eller rättare sagt Citroen Berline 11 Sport. I denna trevliga bil åker två personer komfortabelt i baksätet. Modellen är från 1952 med den vackra svängda stötfångarna och den vackra backluckan med plåtpressning för reservhjulet. Bilen lämpar sig för bröllop, fotograferingar, filmuppdrag högtidsdagar etc. Flaggor finns.
Pris: 2400kr per uppdrag.  Inkluderar uppdrag i Västerås med en radie om 50 km. Utanför denna radie på förfrågan.

Bokningskod: en5


AC Cobra
British Racing green. V8 med härligt muller. Garanterad ögonmagnet. Plats för endast 1 passagerare. I trafik från Maj - September.
Pris: 3000kr

Bokningskod: en7


Lotus Elise S2
Mycket fin Lotus som väcker mycket uppmärksamhet. Plats för endast 1 passagerare. I trafik från Maj - September.
Pris: 3000kr

Bokningskod: en8


Rolls Royce Silver Shadow 1974
Mörkblå med bege inredning. En vacker och konfortabel vagn som såldes till en man i Italien och har funnits i Sverige sedan 1982. Perfekt till bröllop.
Pris: 3500kr


Bokningskod: en9


Saab 91 Safir
En legendarisk flygmaskin som flög första gången 1945 (förövrigt syskon med bilen Saab 92, ljungeltrumman).
De maskiner jag har tillgång till levererades till Flygvapnet som skolmaskiner på 50-talet. Maskinerna pensionerades 1992 och övertogs av personalklubbar inom Flygvapnet. Maskinen har plats för 2 eller 3 passagerare + förare och matchar ca 220 km/h. Maskinen har mycket charm bla genom sin historia och flygegenskaper samt även ljudet från den 6-cylindriga motorn på 7 liter och raka rör.

Pris: 1000 SEK/h för att flyga från Uppsala därefter 700 SEK/h. Önskar man flyga från Stockholm Barkarby, Borlänge, Gävle blir det 1700 SEK för en timme i luften från resp flygplats (det tar ca 1h ToR Uppsala/hemmabasen och dessa flygplatser).


Bokningskod: en10


Ford Fairlane Galaxie 500 1959
Vit bil med vit/svart inredning. Rymligt baksäte. Plats för 4 passagerare.
Pris: 4000kr

Bokningskod: en11Pontiac Silverstreak Streamline 1948
En mkt välvårdad bil som det finns endast få ex av i Sverige. Härligt stort baksäte passande för stora klänningar. Hög takhöjd så hatten kan behållas på om så önskas. Försöker att tillmötesgå alla speciella önskningar som t ex ett glas kyld champagne till brudparet under färden el dyl. Bilen hyrs ej ut utan chaufför. Bilen är även tillgänglig för reklam- film och tv-inspelningar/fotograferingar och som representativt färdmedel i andra sammanhang. Plats för 4 passagerare och i trafik från April/Maj till Oktober.
Pris: 3800kr

Bokningskod: en12
Bröllopsbil att hyra i Enköping

Cadillac de Ville convertible 1966
Fint skick. Ovanligt glad och grön bil!  Väcker många ögon så man verkligen syns! Fin inredning. Renoverad helt o hållet förra året. Kör student, bal, bröllop plus evenemang. Även film inspelning går bra. Plats för 4-5 passagerare. I trafik året runt.
Pris: 2000kr

Bokningskod: en13


Dodge Custom Royal 1957
Färg guldmetallic på ovan och vit under listerna. V8 aut. Helsoffa fram med plats för 2 pers + förare, baksätet är lite trängre pga av cabben, vid tidigare bröllopskörningar har brudparet suttit bak och fotograf och ytterligare en pers fram.
Pris: 3000kr

Bokningskod: en14


Jaguar XJ6 1981
Bilen är i fint skick med valnötapaneler och läderklädsel, finns även vimplar (sverigeflaggan) att sätta på framskämarna. Bilen används Juli - Augusti. Plats för 3 passagerare.
Pris: 2000kr

Bokningskod: en15


Häst och vagn
Ett lantligt romantiskt ekipage med nordsvensk häst, för bröllopskörning eller andra festligheter. Vagnen är en trilla från omkring förra sekelskiftet. Kusk och medhjälpares klädsel harmonierar med ekipaget. Vi kör året runt, på vintern gärna med släde. Vagnen rymmer 2 passagerare, och släden 4 passagerare. Deltagande vid fotografering sker efter överenskommelse. Vi åtar oss allehanda uppdrag, även grupper med annan vagn. Vi är tillgängliga för filminspelningar, fotouppdrag, vigsel till häst, företagsevenemang mm. Innehar F-skatt.
Pris: 4000 kr inkl framkörningskostnad, inom 5 mil från Fjärdhundra. Vid resväg över 5 mil tillkommer 100kr/mil.

Bokningskod: en16

Häst och vagn att hyra för bröllop, film, foto
 

Citroën B15
Citroën B15, dvs den 6-cylindriga gangstercittran. Den har stort utrymme i baksätet. Bilen har ett karakteristiskt ljud med sina sex cylindrar. Modellen kom ut 1934 och var redan då en framhjulsdriven bil, med mycket bra väghållning. Den körde ifrån det mest på den tiden och fick epitetet 'gangstercittran'. Denna bil är från 1952 med den karakteristiska bakluckan med det infällda reservhjulet, och framdörrar som öppnar framåt. Plats för 3 passagerare.
Pris: 3500kr

Bokningskod: en17


Par halvblod med Vis á Vis
Vi erbjuder körning med häst och vagn till högtidliga tillfällen så som bröllop, studentbal, konfirmation, jubileer mm. Vagnen är av typen Vis-á-Vis, vilket är franska och betyder ansikte mot ansikte. Här sitter 4 personer i rymliga och mycket bekväma soffor.2 och 2 sitter mitt emot varandra. Detta möjliggör alltså att även brudnäbbarna får plats vid Ert bröllop. Vagnen har lågt insteg och öppningsbar dörr för enkel och säker på- och avstigning även med bal- eller bröllopsklänning. 2 suffletter kan fällas upp vid händelse av regn. Vagnen är nyproducerad vilket innebär hög säkerhet med bla nya fjädringar och bromsar.
Pris: 7500kr. OBS! Resekostnader tillkommer utanför Enköping.


Bokningskod: en18


Rolls Royce Silver Cloud 1959
En klassisk Rolls Royce model som tillverkades mellan 1955 och 1959 i 2238 exemplar. Karossen ritades av Rolls Royce själva och är av många ansedda som en av de mest harmoniska modellerna. Bilen drivs av en rak 6 cylindrig motor på 4,9 liter och tillräckligt många hästkrafter. Bilen har trotts sin ålder mycket god komfort och passar perfekt till bröllop eller andra högtidliga tillfällen. Plats för 3 passagerare. 
Pris: 4700kr

Bokningskod: en19

Jeep Wrangler
Helt öppen utan tak eller dörrar, ganska spartansk, terrängbil med stora mud-däck och vinsch. Plats för 3 passagerare.
Pris: 3000kr

Bokningskod: en20


Volvo Sport 1966
Röd med mycket utrustad tillbehör. Bilen använder i hela Mälardalen. Plats för 4 passagerare. Vid bröllopsåkning smyckas bilen med flaggor. Ett par glas kyld champagne till brudparet under färd ingår inte i priset. Tillgänglig för bröllop, film, foto, reklam och privata körningar. I trafik April - Oktober.
Pris: 2600kr

Bokningskod: en21

 

 


Chevrolet Pickup 1950
Bilen är i jättefint skick. Candyröd med vit inredning och glittrigt tak. Uthyres för film och foto.

Pris: 5000kr

Bokningskod: en22


Chrysler Windsor club coupe 1947
Vit i mycket bra skick. Plats för 4 passagerare. I trafik Maj - September.

Pris: 2500kr

Bokningskod: en23