BÅSTAD
 


Daimler Six (Jaguar)
En Daimler är egentligen samma bil som Jaguar XJ modellen men den var för den som ville ha lite extra. Den har 13cm extra benutrymme i baksätet. Lammullsmattor, picknickbord bak och lite finare skinnklädsel och vackra träpaneler i hela bilen. Bilen är för det moderna brudparet som vill åka bekvämt och koppla av till lite musik och sitta svalt om det skulle vara varmt ute. Perfekt för transport till hotellet på natten kanske. Bilens färg är den klassiska British racing green.
Pris: 3000kr

Bokningskod: bas1

Daimler six för bröllop
Daimler six

Rolls Royce Silver Dawn 1950 att hyra för bröllop i Båstad
Vit med breda vita däcksidor och vinröd inredning. Musik, sminkspeglar, bord, taklucka. Mycket bekväm och lyxig bil som väcker enorm uppmärksamhet. 
I trafik April - September.
Pris: 7000kr (inkluderar 2 timmar; därefter 1000kr/timme)

Bokningskod: bas2


BMW 502 "Barockängel"
En klassisk BMW i svart med vita däcksidor. Nyrenoverad till toppskick.  Har ett underbart ljud från en aluminium V8a. Bekväm och snabb för sin ålder. Passande för bröllopet eller till balen. Plats för 3-4 personer.
Används April-September i Båstad.
Pris: 4300kr
inkl. 3 timmar; därefter 600kr/påbörjad timme

Bokningskod: bas4

BMW 502 för bröllop

Mercury Montego mx 1969
Lila med vit cab och vit inredning- V8 med ljud i.
Plats för 4 passagerare. I trafik från April till September.
Pris: 3000kr

Bokningskod: bas6


Dubbeldäckare/Londonbuss
En röd engelsk dubbeldäckare från början av 1950-talet. Denna londonbuss är en av 6-7 stycken som finns i Sverige. Perfekt till bröllop, student, bal, företagsevent mm. Ca 50 sitttande. Tillgänglig året runt. OBS! Bussen går i 50km/h.
Pris: 3000kr (inkl 3 timmar. Därefter 900kr/timme)
OBS! Vi har också turistbussar som är utrustade med mobiltelefon, klimatanläggning, toalett, video, kaffeautomat och kylskåp. Pris på förfrågan.

Bokningskod: bas8


BMW 502 Super "Barockängel"
En klassisk BMW med stort soltak för soliga sommarbröllop. Har ett underbart ljud från en aluminium V8a med 140hk. Bekväm och mycket snabb för sin ålder. BMW 502 Super var den snabbaste 4a dörrars sedan man kunde köpa på denna tid. Passande för bröllop eller bal i Båstad.  För 3-4 personer. OBS! Används April-September i Båstad.
Pris: 4300kr
inkl. 3 timmar; därefter 600kr/påbörjad timme

Bokningskod: bas9


Äkta Amerikansk polisbil
Ford Crown Victoria i originalskick och fullt utrustad med bla. radar, videoövervakning, dator, ljusramp, siren, mellanvägg, plastsäte bak och vapenställ mm. Chaufför i äkta uniform/uniformsmössa inkl. batong, handklovar, pistol, mm. "Arresteringar" utföres gladeligen. Plats för 3 passagerare. I trafik April - Oktober.
Pris: 2500kr

Bokningskod: bas10

Pininfarina 124 Spider
Detta är en tuff och ovanlig liten sportbil. Ritad och byggd av Pininfarina Italien. Den har två stolar fram och ett litet baksäte vilket gör att en passagerare kan sitta fram och en bak eller två väldigt små. För brudpar kan bilen ställas utanför kyrkan och brudparet kör själv till festlokalen. Observera att vi handlar med dessa bilar och vi byter därför ut bilarna med jämna mellanrum. Vi garanterar därför inte färg och utrustning på bilen. Se på de små bilderna för några olika exempel. Klassisk sportbil för uthyrning i Båstad.
Pris: 3000kr

Bokningskod: bas11


Jaguar XKR cabriolet
363 hkr kompressor, saphire blå metallic, ljusbeige läderklädsel i toppskick.
Pris: 3000kr

Bokningskod: bas12

Jaguar cab.

VW Cab 1971
Original. Äggskalsvit med svart cabrolet och svart inredning. Bubbel & glas ingår för 2 personer. Plats för 3 passagerare.
I trafik Maj - September.
Pris: 2300kr inkl. 3 timmar; därefter 300kr/timme

Bokningskod: bas14Austin londontaxi 1971
Härlig taxi i mycket fint skick. Gott om plats för fyra/fem petsoner bakom glasrutan. En plats bredvid chauffören. Vid bröllop bjuds det på dryck och tilltugg. I trafik året om.
Pris: 4500kr

Bokningskod: bas15

hyr londontaxi för bröllop i malmö

Rolls Royce Silver Cloud 4D Sedan 1959
En mycket vacker veteranbil för ett bröllop.  I priset ingår chaufför.
Pris: 5500kr (inkl 2 timmar)


Bokningskod: bas16

Rolls Royce Silver Cloud 1959 som bröllopsbil

Cadillac cabriolet 1957
I denna bil får ni åka sittandes på en röd skinnklädsel och förhoppningsvis njuta av ett strålande solsken. Jag kör i tidstypisk klädsel och bjuder på "champagne" vid ett trevligt ställe, som ni själva bestämmer. Plats för 4 passagerare. Ej i trafik vintertid.

Pris: 3000kr

Bokningskod: bas27


Pontiac Bonneville cab 1966
Svart och fin med vit och orange inredning. Plats för 4-5 passagerare.

Pris: 3500kr

Bokningskod: bas28


Porsche 911 cabriolet 1988
Röd med svart tak och svart inreding. Skicket är mycket bra och bilen har rullat ca2500 mil.  Plats för två personer. Bilen används från Juni - September. Sportbil för bröllop och bal i Helsingborg.
Pris: 2000kr

Bokningskod: bas29


Några bra länkar till lokala företag som kan vara till hjälp vid bröllop, student etc.