ASKERSUND


Jaguar XKR Cabriolet
Sportig lyx i platinum med inredning i svart skinn och valnöt. För den som vill väcka uppmärksamhet är denna bil! Plats för 3 passagerare. Används Maj-Oktober.
Pris: 3000kr

Bokningskod: ask1

Sportbil att hyra

Cadillac (Fleetwood) Brougham Delagance 1991
Detta är en limousine, fast den inte är förlängd. En bil som är hela 5,6 m (USA:s längsta producerande bil detta år.) Den kom till Sverige i år, och är i ett mycket fint skick. Den är extrautrustad med ett högre inredningspaket Delagance, vilket innebär en knappstoppad mörkblå plysch, so ärav mycket hög kvalitet. Bilen \"andas\" Bröllopsbil, och även bil till studentbalen etc.
Jag extrasmyckar bilen efter Era önskemål med flaggor etc. En uppskattad överaskning ingår alltid.
Föraren är naturligtvis klädd i mörk kostym / slips. Välkomna att boka Er Bröllopsbil med förtoende!
Pris: 2400kr

Bokningskod: ask2

or6.jpg (42089 bytes)

A-Ford 1929
Grön och svart. 4 dörr. Plats för 3 passagerare. Mycket vacker bil. Passar utmärkt till bröllop och bal. I trafik April - Oktober. OBS! vid avbokning utgår 10% på utsatt pris.
Pris: 4000kr

Bokningskod: ask4

Rolls Royce Silver Spur 1988
Rolls Royce Silver Spur är tio centimeter längre än de vanliga sedanmodellerna och den förlängningen ger ett mycket rymligt passagerarutrymme. Lammull ovanpå Wiltonmattor att vila fötterna i. Valnöt och ljust skinn i hela inredningen och givetvis samma åkkomfort som i alla tider ställt Rolls Royce i en klass för sig. Bilen är femsitsig och rymmer högst fyra passagerare. I trafik när det är snö- och isfritt.
Pris: 3400kr


Bokningskod: ask5


Desoto Custom 1948
Blå metalliclack. Bilen är nylackad och omklädd invändigt i original stil. Plats för 5 passagerare.  I trafik från Maj - Oktober.  Körs i Örebro med omnejd.
Pris: 3500kr

Bokningskod: ask6