ARBOGA
 


Rolls Royce Silver Spur 1988
Rolls Royce Silver Spur är tio centimeter längre än de vanliga sedanmodellerna och den förlängningen ger ett mycket rymligt passagerarutrymme. Lammull ovanpå Wiltonmattor att vila fötterna i. Valnöt och ljust skinn i hela inredningen och givetvis samma åkkomfort som i alla tider ställt Rolls Royce i en klass för sig. Bilen är femsitsig och rymmer högst fyra passagerare. I trafik när det är snö- och isfritt.
Pris: 3400kr


Bokningskod: ar1


Rolls Royce Silver Shadow -73
Enda svensksålda detta år. Färgen heter Silvermink och inredningen är i mörkblått helskin. Bilen har sedan ny endast gått 12 000 mil. Vi hyr ut den med chaufför per tillfälle. Ex. bröllop, bal, film, foto
Pris: 3500kr

Bokningskod: ar2

Rolls Royce att hyra för bröllop i Arboga

T Ford 1923 
Bilen är öppen med kapell.  Plats för 3 passagerare.
Pris: 3000kr

Bokningskod: ar3

Klassisk 20tals bil att hyra i Arboga

Jaguar 420G -69
En stor saloon från Jaguar som är ganska ovanlig. Just detta exemplar har endast haft två ägare och inte gått mer än 4700mil sen ny. 1969 såldes två stycken 420G, bägge var ljusblå och den ena hade rött skinn och köptes av prinsessan Sibylla och den andra är vår bil. Den hyrs ut endast för korta bröllopstransporter och uppvisningar.
Pris: 3500kr


Bokningskod: ar4

Jaguar för bröllopstransport

Packard 1939
Läcker ”gangster” bil i brun metallic 4 dörrars. Mycket vacker bil finns endast ett exemplar till i Sverige. Jättefint krom, inredning i nyskick och lacken är riktigt riktigt fin, väcker uppmärksamhet vart man än kommer. Bilen kan även användas i andra sammanhang som t.ex., reklam- film och tv-inspelningar/fotograferingar och som representativt färdmedel. Passar utmärkt till bröllop och bal. I trafik April - Oktober.

Pris: 2500kr


Bokningskod: ar5

Chevrolet Corvette cab -92
Metallic blå.  LT1-motor 350, fyrstegs automat, svart cab, svart inredning, helt original förutom den obligatoriska snurrande disco kulan i backspegeln.  Lite kuriosa finns det, vad sägs om att denna bil har varit ägd av inte mindre än Michelle Pfeiffer en tid i USA, fast det är bara muntligt av förra ägaren, man vet ju aldrig.
Pris: 2500kr


Bokningskod: ar6

Corvette cabriolet sportbil

Cadillac (Fleetwood) Brougham Delagance -91
Detta är en limousine, fast den inte är förlängd. En bil som är hela 5,6 m (USA:s längsta producerande bil detta år.) Den kom till Sverige i år, och är i ett mycket fint skick. Den är extrautrustad med ett högre inredningspaket Delagance, vilket innebär en knappstoppad mörkblå plysch, so ärav mycket hög kvalitet. Bilen \"andas\" Bröllopsbil, och även bil till studentbalen etc.
Jag extrasmyckar bilen efter Era önskemål med flaggor etc. En uppskattad överaskning ingår alltid.
Föraren är naturligtvis klädd i mörk kostym / slips. Välkomna att boka Er Bröllopsbil med förtoende!
Pris: 2400kr

Bokningskod: ar7

or6.jpg (42089 bytes)

Lincoln Town Car Limousiner
Limousiner uthyres med chaufför för alla tillfällen svart eller vit, företaget, events, fest, bal , bröllop. All tänkbar utrustning. Max passagerare antal 8 st. Innehar tillstånd för yrkesmässig trafik.
Pris: 4000kr (inkluderar 1.5 timme)

Bokningskod: ar8

Svart limousine att hyra i Eskilstuna

A-Ford 1929
Grön och svart. 4 dörr. Plats för 3 passagerare. Mycket vacker bil. Passar utmärkt till bröllop och bal. I trafik April - Oktober. OBS! vid avbokning utgår 10% på utsatt pris.
Pris: 3500kr

Bokningskod: ar9

Hummer H2
Plats för 3 passagerare. I trafik Maj-Oktober.
Pris: 4000kr

Bokningskod: ar10

Hyr en Hummer

Cadillac De Ville Cabriolet 1965
Ljusgrön metallic med vit cabriolet, en fullsize utöver det vanliga, en bil för den som söker något extra vackert att åka i , kör alla typer av evenemang , som Bröllop, Bal, Student, film, mm. I trafik April - Oktober. Plats för 4-5 passagerare.
Pris: 3500kr

Bokningskod: ar12


Chevrolet Impala 1964
2dr HT i mycket fint skick. Bra stereo finns vad begäran. Plats för 5 passagerare. Bilen används Maj - Oktober.
Pris: 2000kr


Bokningskod: ar13